נשירת שיער וסחרחורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער וסחרחורת
    גל
    25/06/2010

שלום,
    עד לאחרונה אכלתי פחות או יותר מסודר אבל בחודשים האחרונים בגלל לחץ בלימודים וחוסר זמן להכין אוכל בריא כמו שצריך יוצא שאני אוכלת המון פחמימות הרבה יותר מבעבר (עדיין באותו משקל, והולכת גם לחדר כושר פעמיים בשבוע).
    בזמן האחרון יש לי נשירת שיער (לא יותר מדי אבל יש יותר שיער על המסרק), וכמעט תמיד שאני קמה מכיסא או מיטה אחרי ישיבה ממושכת יש לי סחרחורת (רואה הכל שחור וכאילו עומדת ליפול), שחולפת אחרי כמה שניות. תמיד היה לי את זה אבל זה היה לעיתים מאוד נדירות ועכשיו זה כמעט כל הזמן.
    האם זה קשור לתזונה? אני די מניחה שכן אז רציתי לדעת מה לעשות, האם צריך בדיקות וגם מה אפשר לאכול שימנע את זה?
    נועה

(אני שוקלת 58, גובה 170, לחץ דם 110/70)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער וסחרחורת

הוספת תגובה

• נשירת שיר וסחרחורת

ד''ר יעל כוכבי
    27/06/2010

שלום לך,
    נשירת שיער יכולה להיות תופעה נורמלית, בעיקר לאחר שנוי הורמונלי כגון הפסקת גלולות או לידה.
    יכולות להיות גם סיבות הקשורות בתזונה, כגון חסרים שונים של ויטמינים או מינרלים, וזה יכול להתקשר לסחרחורת שאת חשה בקימה.
    הBMI שלך 20 וזה מעיד על רזון.
    כדאי לגשת לרופא ולבקש בדיקת דם ויעוץ דיאטני , לשיפור התזונה והמאגרים בגוף.
    בריאות שלמה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

גל
    27/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו