כאב ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש
    רחל
    06/07/2010

שלום
    אני בת 28 ,בילדותי לעיתים נדירות ביותר, (זכורות לי רק מספר פעמים בודדות), היו תוקפים אותי כאבי ראש ,הרגשה כאילו זרם חשמלי עובר בראש, זה היה תוקף אותי למספר שניות ועובר,בעיקר במהלך פעילות גופנית.
    זה קרה לי שוב לפני מספר חודשים, זה כאב חזק ביותר שנמשך מספר שניות ועובר.

ממה זה יכול לנבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש

הוספת תגובה

• כאב ראש

ד``ר אלון מרגלית
    08/07/2010

שלום רחל
    סיבות רבות לכאב ראש. כאבי ראש פוקדים את האוכלוסיה כמעט יותר מכל תופעה גופנית אחרת. הסיבות קשורות פעמים רבות לגוף ופעמים רבות לנפש או לצרוף בינהם. אני מציע פעמים רבות לרשום את כל מה שנראה שקשור לתופעה כמו השעה ביום, המאמץ באותו רגע, המחשבות החולפות, מצבי מתח, תזונה, הטמפרטורה בחוץ והאקלים וכד'. מתוך כל המידע הזה ניתן לעיתים לבודד את המשתנה המשמעותי ביותר ולנסות לשנותו.
    בכל מקרה, היות ותדירות התופעה נמוכה לדברייך, אין לדעתי סיכוי רב שמדובר בתופעה מדאיגה או מבשרת רע.
    אם תרצי, תמלאי את היומן בפרטים שהזכרתי והתקשרי אלינו ובשמחה ננסה לפתור את הבעיה.
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו