מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התעוררויות רבות בלילהיהודית08/07/2010
יש לי בעיה שאני לא ישנה שינה רציפה בלילה, אני מתעוררת פעמים רבות וקמה עייפה.
האם נטילת כדור שינה יכולה לעזור לי לישון לילה שלם ברצף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית התעוררויות בלילה
ד``ר אלון מרגלית08/07/2010שלום יהודית
לא ברור אם התופעה חדשה או מוכרת שנים רבות. השינה היא אחד הדברים החשובים לבריאות שלמה ואיכות חיים טובה (לא להיות עייפה בעת הפעילות) ולכן חשוב לטפל בבעיה באופן מקצועי ויסודי בעזרת מומחה.
בכל מקרה השימוש בכדורי שינה אינו מומלץ לאורך זמן אלא רק לתקופה קצרה וגם אז כאשר יש סיבה ידועה שניתן תוך זמן קצר לפתרה (למשל לאחר טיסה ארוכה וכד')
בברכה ובריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
יהודית13/07/2010תודה ד"ר על תשובתך.
התופעה היא חדשה, היא נובעת בעיקר ממתחים שקיימים בחיי לאחרונה במיוחד העובדה שבני משרת כרגע בשטחים.
מדבריך אני מבינה שניתן לקחת כדור שינה לתקופה קצרה בלבד וזה מה שאני בעצם רוצה, המטרה היא לאגור כוחות ולחזור לתפקד כי כרגע אני ממש מותשת.
האם תוכל בבקשה לספר לי אילו כדורי שינה קיימים וניתנים לתקופה קצרה בלבד?
אני מודה לך מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי שינה
ד``ר אלון מרגלית13/07/2010שלום יהודית
לא פלא ששנתך נודדת כאשר בנך בשטחים! זו מציאות הזויה
לכן במקום לישון בשקט המחשבות מתרוצצות ומונעות רגיעה ושקיעה נורמלית לשנת הלילה.
האם את מכירה שיטות להרפיה? היפנוזה עצמית? מדיטציה?
כולן יותר בריאות ויעילות מכדורי שינה.
בכל מקרה לשאלתך - עדיף כדורים מסוג ה"אנטי היסטמינים" כמו נוקטורנו למשל
וגם זאת למספר ימים בלבד, בתקווה שהשעון הביולוגי יעשה את שלו והשינה תחזור...
בהצלחה ובריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה - מבטיחה...
יהודית14/07/2010תודה ד"ר מרגלית על הסבלנות ועל המענה המהיר והמפורט.
רציתי לשאול על כדור ספציפי שחברה הזכירה והמליצה, השם אמביאן cr ולטענתה הוא קיים בארה"ב אבל היא לא בטוחה שקיים בארץ.
האם שמעת עליו? האם הוא קיים בארץ? במידה וכן - האם יש לך פציינטים שמשתמשים בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)