התעוררויות רבות בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעוררויות רבות בלילה
    יהודית
    08/07/2010

יש לי בעיה שאני לא ישנה שינה רציפה בלילה, אני מתעוררת פעמים רבות וקמה עייפה.
    האם נטילת כדור שינה יכולה לעזור לי לישון לילה שלם ברצף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעוררויות רבות בלילה

הוספת תגובה

• בעיית התעוררויות בלילה

ד``ר אלון מרגלית
    08/07/2010

שלום יהודית
    לא ברור אם התופעה חדשה או מוכרת שנים רבות. השינה היא אחד הדברים החשובים לבריאות שלמה ואיכות חיים טובה (לא להיות עייפה בעת הפעילות) ולכן חשוב לטפל בבעיה באופן מקצועי ויסודי בעזרת מומחה.
    בכל מקרה השימוש בכדורי שינה אינו מומלץ לאורך זמן אלא רק לתקופה קצרה וגם אז כאשר יש סיבה ידועה שניתן תוך זמן קצר לפתרה (למשל לאחר טיסה ארוכה וכד')
    בברכה ובריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

יהודית
    13/07/2010

תודה ד"ר על תשובתך.
    התופעה היא חדשה, היא נובעת בעיקר ממתחים שקיימים בחיי לאחרונה במיוחד העובדה שבני משרת כרגע בשטחים.
    מדבריך אני מבינה שניתן לקחת כדור שינה לתקופה קצרה בלבד וזה מה שאני בעצם רוצה, המטרה היא לאגור כוחות ולחזור לתפקד כי כרגע אני ממש מותשת.
    האם תוכל בבקשה לספר לי אילו כדורי שינה קיימים וניתנים לתקופה קצרה בלבד?
    אני מודה לך מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי שינה

ד``ר אלון מרגלית
    13/07/2010

שלום יהודית
    לא פלא ששנתך נודדת כאשר בנך בשטחים! זו מציאות הזויה
    לכן במקום לישון בשקט המחשבות מתרוצצות ומונעות רגיעה ושקיעה נורמלית לשנת הלילה.
    האם את מכירה שיטות להרפיה? היפנוזה עצמית? מדיטציה?
    כולן יותר בריאות ויעילות מכדורי שינה.
    בכל מקרה לשאלתך - עדיף כדורים מסוג ה"אנטי היסטמינים" כמו נוקטורנו למשל
    וגם זאת למספר ימים בלבד, בתקווה שהשעון הביולוגי יעשה את שלו והשינה תחזור...
    בהצלחה ובריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה - מבטיחה...

יהודית
    14/07/2010

תודה ד"ר מרגלית על הסבלנות ועל המענה המהיר והמפורט.
    רציתי לשאול על כדור ספציפי שחברה הזכירה והמליצה, השם אמביאן cr ולטענתה הוא קיים בארה"ב אבל היא לא בטוחה שקיים בארץ.
    האם שמעת עליו? האם הוא קיים בארץ? במידה וכן - האם יש לך פציינטים שמשתמשים בו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו