מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתח ותפקוד מיניגלעד08/07/2010
בשנתיים שחלפו חלה ירידה בהכנסות שלי ונאלצתי לגעת בחסכונות כדי להמשיך ולקיים את משפחתי. במקביל גרר הדבר מתחים רבים בבית מול בת זוגתי וילדיי. הדבר הנבע מעיסוקי בשוק ההון ונתון למתח רב ותנודות חריפות בשווקים משמפיעים על הכנסותיי באופן משמעותי. במהלך שנתיים אלה חוויתי ירידה בתשוקה המינית ובמקביל גם ירידה בעניין במין ואף היחלשות קלה בזיקפה בחלק מהמקרים. בהתחלה הייתי מודאג אולם התחלתי לבדוק בספרות והתברר לי כי זו תגובה תקינה בהתאם למתח הרב שנשאתי בעבודתי. לא עשיתי בדיקת טסטוסטרון אבל אני מהמר כי אני למעשה סובל מדיכאון קל שנובע מהמצב הזה ןוהדבר משפיע על תפקודי המיני. עוד אציין, כי אני מקיים יחסים ואשתי כלל לא הבחינה בכך. מה דעתכם ומה אתם מציעים לעשוןת, כשברקקע אספר שאני באמצע שנות הארבעים , אופטימי מטבעי, משחק סקווש זה שנים ארוכות וביציבות ומעשן מעט מאוד. אינני סובל מעודף משקל.
מה אתם מציעים לעשות בהנחה שאינני יכול להחליף את עבודתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח ותפקוד מיני
ד``ר אלון מרגלית08/07/2010שלום גלעד
אכן אתה מדבר על תגובה נורמלית לחלוטין למתח ולטרדה מבעיות כלכליות ואחרות. ונושא אחר חשוב שציינת - מתח מול בת זוג. שני נושאים אלו מתח כלכלי (קיומי) ומתח זוגי הם האויבים המושבעים של חשק מיני. אתה מדבר בעיקר על חשק מיני היות ואתה מציין שאין הפרעה בתפקוד המיני - אתם ממשיכים לקיים יחסי מין ואשתך לדעתך לא נפגעת מהמצב.
מה לעשות? לבטח לא לעזוב את העבודה, אך לתכנן חופשות ורגיעה שיגרמו לחידוש מצבורי האנרגיה והיכולת לחשוק ולהנות יותר. חופשות בהן תוכלו גם להחזיר ולשפר את הזוגיות ואת האינטימיות הנדרשת לחשק מיני תקין.
להפסיק לעשן לגמרי מכיוון שלמרות הדיעה של מעשנים רבים שהעישון תורם ליחסי מין - ההפך הוא הנכון! לבטח תהנה יותר מהסקווש.
מה לא לעשות? לא לחפש מחלות ולבצע בדיקות! כאמור אתה מתאר תופעה טבעית ושם נמצאת התשובה.
בהצלחה בכל המובנים ובבריאות באופן מיוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)