מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלהרוסטי10/07/2010
שלום,
אני בן 20 בדרך כלל בריא, מעשן כקופסה ביום(מאז המחלה הפסקתי). בשבוע האחרון התחיל להיות לי חום מאוד גבוה של 39 מעלות המלווה בשיעול חריף עם ליחה, חולשה וכאב בצד שמאל של החזה, מעבר לכך אני לא מסוגל לקחת נשימות עמוקות בלי להשתעל ואין לי תאבון בכלל.
פניתי לרופא והוא הביא לי כדורים נגד שיעול, אופטלגין ואנטיביוטיקה מוקסיויט פורטה, אני לוקח את התרופות(מלבד האנטיביוטיקה שאותה אני לוקח רק 4 ימים) כבר שבוע ועדיין אין שיפור במצבי, החום לא יורד והשיעול לא פוסק למרות האופטלגין אחרי שעה-שעתיים החום חוזר, המצב ממש מפריע לי אני מוצא את עצמי ישן בלילות עם שמיכות פוך מרוב שקר לי עקב החום.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה ועישון
ד``ר אלון מרגלית10/07/2010שלום רוסטי
אני שמח לשמוע שהפסקת לעשן! ראשית זו התרופה העיקרית ולא רק כדי להרפא, אלא ובעיקר כדי להיות פחות חולה בעתיד. מה שאתה מתאר, אופיני למחלה פשוטה שמסתבכת אצל מעשנים. כידוע, העישון מוריד את היכולת החיסונית של הגוף ומונע את סילוק הוירוסים או החיידקים הטבעי. לכן כל מחלה ובעיקר של דרכי הנשימה, נמשכת יותר מהרגיל, קשה יותר ואף נוטה יותר להסתבך.
כעת צריך לשתות הרבה מאד, לנוח ולתת לזמן ולתרופות לעשות את שלהן. אם לא תראה בימים הקרובים ירידה הדרגתית של החום בערבים, כדאי שתפנה לביקורת לרופא כדי לבדוק אם אין דלקת ריאות.
בכל מקרה אני מקווה עבורך שהפסקת העישון היא מוחלטת וסופית. אם יש לך קשיים בגמילה מהסיגריות אתה מוזמן להתקשר אלינו ולקבל עזרה ממומחה.
לבריאות והחלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)