בדיקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם
    דנה
    15/07/2010

שלום דר',

הנני בת 31 בריאות תקינה. מזה תקופה ארוכה סובלת מעייפות ותשישות גם לאחר מנוחה רבה ושינה רצופה. לפני כחצי שנה עשיתי בדיקות דם ונמא חוסר בברזל, פריטין וויטמין b-12 וויטמין d.
    מאז הבדיקות האחרונות נוטלת כדורים (ברזל וויטמינים). השבוע ערכתי בדיקות נוספות לאור העובדה שעדיין סובלת, כמו כן התחילו סחרחורות, חוסר תאבון (בחודש רזיתי 4.5 ק'ג ללא דיאטה)
    כאבים בגוף מעין כאבים בעצמות הרגלים. להלן תוצאות בדיקה שחרגו מהגבול:
    1) 12 ( 20-167) Ferritin
    2) 11.2 (4.5-11) WBC
    3) 0.8 (0-0.5) C.R.P
    4) 0.2 (0.3-1.2) Bilirubin Total
    5)197 (211-911) Vitamin B12
    6) 16.3 (28-105) igG3
    7) 6 Immunoglobulin A (במשך שנים הערך נמוך)

אני די אובדת עצות לא נראה לי תקין שארגיש ככה תקופה ארוכה גם לאחר חופשה ומנוחה, אחרי שינה רצופה של 12 שעות קמה עייפה ומותשת.

בברכה ותודה מראש,
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם

הוספת תגובה

• הודעה שפסחתם עליה

דנה
    15/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות ובדיקות דם

ד``ר אלון מרגלית
    15/07/2010

שלום דנה
    זה מסוכן להתייחס לבדיקות דם בפשטנות יתרה, כאשר לא ברור מדוע היו הבדיקות הקודמות כאלו, איך התוצאות החדשות לעומת הקודמות והחשוב ביותר - ההרגשה שלך שכנראה לא משתפרת ואת יורדת במשקל וסובלת מכאבים
    יש שפע של מחלות שיכולות לגרום לבעיות מסוג זה. חלקם גופני כמו פגם בספיגת מזון וכד', חלקם נפשי כמו דכאון וחרדה וחלקם משולב כמו פיברומיאלגיה למשל.
    אני מציע לך לא להסתפק בתשובות כאלו (כמו שלי) אלא להתייעץ עם מומחה שאת סומכת עליו - זה יכול להיות בקופה שלך או באופן פרטי למשל בשירות שלנו שמעסיק מומחים בדיוק בסוג בעיות משולבות כאלו.
    בברכה ולבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    15/07/2010

תודה רבה על תשובתך, יתרה מכך אנני חושבת שמדובר במשהו פסיכוסמטי, לראיה תוצאות הבדיקה מעידות על בעיה הלא כן?! האם לפנות לרופא משפחה או שמא אני צריכה להתייעץ עם גורם נוסף?

בברכה,

דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו