תוספי מזון לטיפול בלחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי מזון לטיפול בלחץ דם
    אדמונד
    20/07/2010

שלום,
    חולה סוכרת, סובל מיתר לחץ דם, נוטל ראסילז ולחץ הדם שלי מאוזן. חוץ מזה מצב בריאותי תקין.
    אמרו לי שלאדם בגילי, 52, יכול להיות מועיל תוספים כמו סידן, ויטמין C וכד' על מנת לשמור על לחץ דם תקין. השאלה שלי אם יש למה. הטיפול התרופתי עוזר לי בכל מקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי מזון לטיפול בלחץ דם

הוספת תגובה

• תוספי מזון לטיפול ביתר לחץ דם

ד``ר אלון מרגלית
    20/07/2010

שלום אדמונד
    לא ידוע בספרות הרפואית על תוספי מזון לאיזון יתר לחץ דם
    אם אינך מעשן, לא נמצא יותר מדיי במתח, בעל משקל גוף סביר, מבצע פעילות גופנית סבירה ובתזונה שלך יש ירקות בשפע אתה עושה את הנחוץ והחשוב.
    הצרוף של יתר לחץ דם וסכרת משפיע לרעה על טרשת העורקים - הצטברות משקעים בכלי דם.
    ישנם מספר מחקרים שמצביעים על יתרון מסוים בהאטת התהליך בעזרת אומגה 3 ובעזרת ויטמין D.
    בברכה ולבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי מזון ללחת דם

אדמונד
    22/07/2010

אבל בכל מקרה אני צריך להמשיך את הטיפול התרופתי ברסילז, נטילת תוספי מזון אינם מהווים תחליף תרופתי, נכון?

מודה לך על תשובתך המהירה.
    המשך בעבודת הקודש שאתה עושה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי מזון

ד``ר אלון מרגלית
    22/07/2010

נכון אדמונד
    להמשיך בטיפול הרגיל, כרגיל
    תודה על המשוב
    לבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו