מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספי מזון לטיפול בלחץ דםאדמונד20/07/2010
שלום,
חולה סוכרת, סובל מיתר לחץ דם, נוטל ראסילז ולחץ הדם שלי מאוזן. חוץ מזה מצב בריאותי תקין.
אמרו לי שלאדם בגילי, 52, יכול להיות מועיל תוספים כמו סידן, ויטמין C וכד' על מנת לשמור על לחץ דם תקין. השאלה שלי אם יש למה. הטיפול התרופתי עוזר לי בכל מקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי מזון לטיפול ביתר לחץ דם
ד``ר אלון מרגלית20/07/2010שלום אדמונד
לא ידוע בספרות הרפואית על תוספי מזון לאיזון יתר לחץ דם
אם אינך מעשן, לא נמצא יותר מדיי במתח, בעל משקל גוף סביר, מבצע פעילות גופנית סבירה ובתזונה שלך יש ירקות בשפע אתה עושה את הנחוץ והחשוב.
הצרוף של יתר לחץ דם וסכרת משפיע לרעה על טרשת העורקים - הצטברות משקעים בכלי דם.
ישנם מספר מחקרים שמצביעים על יתרון מסוים בהאטת התהליך בעזרת אומגה 3 ובעזרת ויטמין D.
בברכה ולבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספי מזון ללחת דם
אדמונד22/07/2010אבל בכל מקרה אני צריך להמשיך את הטיפול התרופתי ברסילז, נטילת תוספי מזון אינם מהווים תחליף תרופתי, נכון?
מודה לך על תשובתך המהירה.
המשך בעבודת הקודש שאתה עושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספי מזון
ד``ר אלון מרגלית22/07/2010נכון אדמונד
להמשיך בטיפול הרגיל, כרגיל
תודה על המשוב
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)