מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת לימפהא22/07/2010
שלום רב,
לפני יומיים הרגשתי בבולטת לימפה בצוואר מצד שמאל. היא קטנה אבל לא הרגשתי אותה לפני כן.
אני מאוד מודאגת כי לא הייתי חולה בזמן האחרון ומבחינת השיניים הכל בסדר. הבלוטה לא כואבת.
קראתי המון מידע באינטרנט והבנתי שבלוטות לא כואבות שמופיעות ללא סיבה יכולות להיות גידוליות.
עשיתי בדיקות דם לפני כ10 ימים- תקין.
רציתי לעשות אולטרא סאונד אבל אני חושבת שהבלוטה הזו קטנה מידי.
רציתי לדעת מה לעשות.
כמה זמן צריך לחכות ולעקוב אחרי הבלוטה עד שהיא תיגדל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת לימפה
ד``ר אלון מרגלית22/07/2010שלום א
בלוטות לימפה בצוואר מאד שכיחות ולרוב אינן מעידות על מחלה אלא על תגובה נורמלית של הגוף במלחמתו בזיהומים למינהם
אם את מרגישה טוב ואין בלוטות נוספות, תתעלמי ממנה (הביאי בחשבון שמישוש חוזר במקום עלול לגרום להגדלה של הבלוטה) לפחות שבועיים ואז תבדקי שוב ורק אם היא גדלה תפני לבדיקה
במעל 90% מהמקרים הן קטנות עם הזמן ונעלמות
לבריאות וברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה אחכה שבועיים
א23/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)