מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשה מהפות ויחסי מיןגיא25/07/2010
שאלה קצת מביכה
אני בן 35 אשתי בת 30. בחורה בריאה בד"כ, נקיה והכל בסדר...
היום בזמן שקיימנו מין אוראלי שמתי לב שיש לה באיזור הדגדגן הפרשה לבנה כמו גבינה לבנה. הטעם גם היה חמוץ מאוד...
לא אמרתי לה כלום כדי לא להביך אותה.
אני מניח שאם היא היתה מרגישה משהו חריג ( צריבה, שריפה וכו' ) היתה אומרת לי והיינו נמנעים מכך.
אני חושש עכשיו - האם אני עלול להדבק בזה במשהו?
אם זה נניח חיידק או פטריה האם עלול להיות לי עכשיו פטריות בלשון או זיהום? ועליי לנקוט בצעדי מנע כלשהם? מה הסיכון?
אני נוסע עוד 3 ימים לנסיעה עסקית חשובה של שבוע בהונג קונג ולכן קצת יותר מוטרד...
אודה על דעתכם
תודה רבה!
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה מהפות ויחסי מין
ד``ר אלון מרגלית25/07/2010שלום גיא
אתה מתאר תופעה שיכולה להתאים במידה רבה לפטריה הנמצאת בנרתיק
הטיפול בכך הוא פשוט לרוב והייתי מציע לך לדבר עם אשתך על כך למרות המבוכה ואי הנעימות
כדי שתוכל לפנות ולטפל בכך ביעילות (אגב, היא יכולה לעשות זאת ע"י פניה טלפונית למומחים שלנו -כוכבית 27293)
פעמים רבות זהום פטרייתי לא גורם לתופעות שונות וצריבה אצל האשה אלא רק להפרשה שתארת. בכל מקרה זהום זה אינו מדביק את הגבר ולא גורם לזהום אצלו.
מקווה שתהנה מנסיעתך
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)