מכה בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכה בראש
    אופיר
    29/07/2010

לדוקטור שלום רב,

אני בן 28 .

ביום שלישי בעת מסיבת יום הולדת של האחיין נתבקשתי להרים שולחן,ובלי לשים לב .בעת שהורדתי את הראש והלכתי אם השולחן ביידיי נתקלתי בחוזקה בברזל עבה.אם כל הגולגלת של הראש שלי.{כמו הצד העליון של קסדה}לא התעלפתי ולא איבדתי את ההכרה.הרגשתי למשך כמה דקות מסטול ומסוחרר.אם כאב ראש.לא ירד לי דם.כיום ,לאחר שינה ולאחר יום וחצי אחרי המקרה שקרה לי ביום שלישי בשעה 5 בערב.קיים לי כאב באזור,ומרגיש מעט מסוחרר.האם יש צורך לגשת לבדיקה?

או שכל עוד לא התעלפתי או הקאתי אין טעם בזה.וזה יעבור לבד.אודה לתגובה.בתודה דור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכה בראש

הוספת תגובה

• מכה בראש

ד``ר אלון מרגלית
    29/07/2010

שלום דור
    כנראה שעברת זעזוע מוח מסוים והתגובות שאתה מתאר מתאימות ולרוב חולפות מעצמן
    אם בכל זאת לא יחלפו או יתגברו, חשוב שתבדק ע"י רופא
    בברכה ובריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור המשך - תודה ושאלה

רוני
    29/07/2010

שלום
    תודה על התגובה.
    כיום עדיין יש לי את הכאב בגולגולת של הראש ומרגיש שם כמו זעזוע ואולי אפילו משהו אם העיינים.
    אבל כנראה מה שיש לי אם העיינים זה כתוצאה של המחשבה על זה.
    כמה ימים יש לחכות לראות אם זה יחלוף מעצמו ועד ללכת לראות רופא.ואיזה רופא,האם רופא משפחה או רופא כירוג או אחר.
    שאלה נוספת,חס וחלילה לא יכול להיות שטף דם פנימי או מכה פנימית חמורה אחרת מהמכה? כי אחרת הייתי מקיא או מתעלף ?
    אודה לתגובה.
    בתודה
    אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכה בראש

ד''ר יעל כוכבי
    30/07/2010

שלום לך,
    כשיש פגיעה פנימית חמורה בגולגולת הגורמת לדמם, יש בד"כ החמרה של הסימפטומים
    עם הזמן במקום הטבה (כאבי ראש, הקאות , סחרחורת, הפרעות ראייה קשות, ביטויים נוירולוגיים שונים)
    ויש צורך ביעוץ נוירולוגי/נוירוכירורגי דחוף.
    לבריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו