מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכה בראשאופיר29/07/2010
לדוקטור שלום רב,
אני בן 28 .
ביום שלישי בעת מסיבת יום הולדת של האחיין נתבקשתי להרים שולחן,ובלי לשים לב .בעת שהורדתי את הראש והלכתי אם השולחן ביידיי נתקלתי בחוזקה בברזל עבה.אם כל הגולגלת של הראש שלי.{כמו הצד העליון של קסדה}לא התעלפתי ולא איבדתי את ההכרה.הרגשתי למשך כמה דקות מסטול ומסוחרר.אם כאב ראש.לא ירד לי דם.כיום ,לאחר שינה ולאחר יום וחצי אחרי המקרה שקרה לי ביום שלישי בשעה 5 בערב.קיים לי כאב באזור,ומרגיש מעט מסוחרר.האם יש צורך לגשת לבדיקה?
או שכל עוד לא התעלפתי או הקאתי אין טעם בזה.וזה יעבור לבד.אודה לתגובה.בתודה דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה בראש
ד``ר אלון מרגלית29/07/2010שלום דור
כנראה שעברת זעזוע מוח מסוים והתגובות שאתה מתאר מתאימות ולרוב חולפות מעצמן
אם בכל זאת לא יחלפו או יתגברו, חשוב שתבדק ע"י רופא
בברכה ובריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור המשך - תודה ושאלה
רוני29/07/2010שלום
תודה על התגובה.
כיום עדיין יש לי את הכאב בגולגולת של הראש ומרגיש שם כמו זעזוע ואולי אפילו משהו אם העיינים.
אבל כנראה מה שיש לי אם העיינים זה כתוצאה של המחשבה על זה.
כמה ימים יש לחכות לראות אם זה יחלוף מעצמו ועד ללכת לראות רופא.ואיזה רופא,האם רופא משפחה או רופא כירוג או אחר.
שאלה נוספת,חס וחלילה לא יכול להיות שטף דם פנימי או מכה פנימית חמורה אחרת מהמכה? כי אחרת הייתי מקיא או מתעלף ?
אודה לתגובה.
בתודה
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכה בראש
ד''ר יעל כוכבי30/07/2010שלום לך,
כשיש פגיעה פנימית חמורה בגולגולת הגורמת לדמם, יש בד"כ החמרה של הסימפטומים
עם הזמן במקום הטבה (כאבי ראש, הקאות , סחרחורת, הפרעות ראייה קשות, ביטויים נוירולוגיים שונים)
ויש צורך ביעוץ נוירולוגי/נוירוכירורגי דחוף.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)