מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורים !?אברהם30/07/2010
ערב טוב,
אני עם הסטוריה של טחורים פנימיים שדיממו אחת לשנה/שנה וחצי וטופלו ע"י קשירות.
היום בערב חשתי מעט בבטני והלכתי לשירותים להתרוקן, היציאה היתה מאוד עיסתית כאשר בעת הניגוב על הנייר הופיע דם על כל הנייר כאשר נראו בו מספר קטן של חתיכות קטנות (לא גושים) כהות.
לאחר מספר דקות הייתי שוב בשירותים, הפעם לפני הצואה היו 2 קילוחים קטנים של דם ולאחריהן מעט צואה שלא הכילה דם או מעורבת בדם.
רציתי לדעת מספר דברים בבקשה
+ האם התאור מתאים לטחורים או שגם לדברים אחרים ?
+ האם החתיכות הכהות מקורן בקרישי דם שהיו בטחורים ונפלטו כתוצאה מהיציאה ?
+ האם יתכן כי טחורים ידממו בעקבות סחיבת משאות כבדים ? (שמתי לב כי הרבה מהאירועים שהיו לי קרו לאחר סחיבה מאומצת של משא כבד).
אני אומנם מתורגל כאמור אחת לשנה/שנה וחצי להתקל בטחורים אבל חייב לציין כי זה מפחיד אותי כל פעם מחדש.
אגב, האם יתכן כי התקף שיעול שקיבלתי לאחר מכן יכול לנבוע מהלחץ והפחד כתוצאה מהדימום ?
בן 41, לא מעשן, לא שותה. (לציין כי לא סובל מכאבי בטן חריגים או דבר דומה).
תודות מראש לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
ד''ר יעל כוכבי30/07/2010שלום לך,
התשובה חיובית לכל 4 השאלות ששאלת בצדק.
רק בדיקה של פרוקטולוג (רקטוסקופיה) תוכל לאמת את מקור הדמם.
אני מבינה שהענין גורם לך אי נוחות רבה וחרדה ניכרת, אבל בד"כ לא מדובר בסכנה בריאותית.
בריאות שלמה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)