מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטןאיריס03/08/2010
שלום רב !
כבר כמה פעמים בזמן קבלת הווסת יש לי כאבי בטן צד ימין קרוב לחיבור הרגל ליד המפשעה.
הכאב מופיע לפעמים ביום הראשון של הווסת,לפעמים מאמצע ולפעמים לקראת הסוף.
זה כאב כאילו יש שריר תפוס. כבר פעמיים עשו לי בדיקת US לבטן מזמן הכאבים ללא שום ממצאים.
לפי מה שקראתי לא נראה לי שזה אפנדיציט כי הכאבים לא חזקים וגם אי לי חום,עצירות,שלשול
הקאות וכו'. מה זה יכול להיות ? מה אפשר לעשות חוץ מלקחת משככי כאבים? רציתי לציין
שבד"כ כלל כואב לי כאשר אני משנה תנוחה למשל משכיבה חישיבה.
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד``ר אלון מרגלית03/08/2010שלום איריס
כאבים הקשורים לתקופת המחזור הן תופעה שכיחה מאד ואינם חייבים להיות ממוקמים דווקא בבטן התחתונה שזה האזור השכיח. לעיתים בגלל מהלך עצבי הגוף, יכולה להיות הקרנה של הכאב לאזור המפשעה אותו את מתארת. אם הבדיקה שעברת תקינה, הייתי מציע להסתפק במשככי כאב יעילים מכיוון שאופי הכאב לא נשמע כמדליק אורות סכנה.
בברכה ולבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)