צפורל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפורל
    הילה
    12/11/2007

שלום רב,
    לפני שבועיים הייתי אצל הרופא בעקבות זיהום שנהיה לי ברגל והוא הביא לי אפלומיצין ואנטיביוטיקה- צפורל שלקתי במשך 6 ימים (3 כדורים ביום).
    את הכדור הראשון לקחתי בערב ולמחרת בבוקר קמתי עם קשיי נשימה שנמשכו עד עכשיו.
    כבר עברו 6 ימים מאז שסיימתי לקחת את הכדורים ועדיין קשה לי לנשום.. ז"א אני כל הזמן מרגישה שאני צריכה לנשום עמוק ואני לא מצליחה לעשות אתזה כי הנשימה נתקעת לי.. בנוסף התחלתי להשתעל אבל ממש קצת וכל הזמן אני מרגישה שאין לי אוויר.
    רציתי לשאול אם זה בטוח כתוצאה מהכדורים או שלא בהכרח?
    ואם לא מה זה יכול להיות? יש סיבה לדאגה לדעתכם?
    אשמח לקבל תשובה..
    תודה רבה רבה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צפורל

הוספת תגובה

• צפורל וקושי בנשימה

ד''ר אביבית גולן כהן
    12/11/2007

הילה שלום
    קושי בנשימה יכול להיות קשור עם רגישות לתרופות, אך מכיוון שעבר כבר זמן מאז שהפסקת את הטיפול לא נראה כי זאת הסיבה.
    יתכן שהטיפול גרם לעלייה בחומציות הקיבה , דבר שלעיתים גורם תחושת דומה למחנק.
    אבל יש סיבות נוספות , הרבה יותר שכיחות ונפוצות לקושי בנשימה , כמו למשל זיהום חולף בדרכי הנשימה .
    כדי לדעת במה מדובר כדאי להבדק ע"י רופא המשפחה , ואז גם יותאם לך הטיפול הנכון.

רק בריאות
    דר' אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

הילה
    12/11/2007

קודם כל תודה רבה על תגובתך!
    יכול להיות שמתחיל לי אסטמה? או שזה לא קשור? כי אני מרגישה שכל יום זה נהיה יותר גרוע, וגם מפעילויות גופניות יחסית פשוטות כמו לעלות במדרגות או ללכת הליכה מהירה אני מתעייפת מאוד מהר וקשה לי לנשום. חוץמזה, היו לי תקופות כאלה אבל ברמה הרבה יותר נמוכה וזה קרה לי רק כשרצתי או כשעשיתי פעילות גופנית שדרשה ממני הרבה מאמץ, ועכשיו זה קורה לי גם במנוחה ובעצם במשך כל היום.
    שוב תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיי נשימה

פרופ' אליעזר קיטאי
    14/11/2007

כפי שענתה ד"ר גולן כהן אם קשיי הנשימה ממשיכים אז כנראה זה לא עקב התרופה ואז יש לפנות לרופא המשפחה לברור סיבת קוצר הנשימה. אסטמה הינה סיבה אפשרית אך ישנן סיבות רבות אחרות. גם מתח ולחץ עלולים לגרום קשיי נשימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו