בעיה בחוש הטעם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בחוש הטעם
    אורית
    09/08/2010

שלום רב, לפעמים כשאני אוכלת משהו מתוק כגון שוקולד או עוגה אני מרגישה טעם מלוח במקום מתוק.
    האם זה מצביע על בעיה כלשהי? ממה זה יכול לקרות?
    לציין שאני לא נוטלת תרופות קבועות.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בחוש הטעם

הוספת תגובה

• בעיה בחוש הטעם

ד''ר יעל כוכבי
    09/08/2010

שלום לך,
    חסרים לי נתוני רקע על גילך, סימפטומים נוספים, בעיות רפואיות אחרות, כמה זמן נמשכת הבעיה , האם היא מחמירה וכו'.
    מצאתי דווחים דומים בחוסר אבץ, חוסר ברזל ומחלות נוירולוגיות כגון מיאסטניה גרביס.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר ברזל

מירב
    10/08/2010

תודה ד"ר על התגובה, לשאלתך: אני בת 32, ומזה יותר משנה סובלת מ-IRON ופריטין נמוכים. בשבוע האחרון הברזל ירד ל-26. יכול להיות שזה בגלל זה?
    אני נוטלת כדורי ברזל לסרוגין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר ברזל

ד''ר יעל כוכבי
    11/08/2010

שלום לך,
    ממה שקראתי- אפשרי. כדאי לטפל בעקביות בחוסר ברזל בתכשירים מתאימים, העשרה תזונתית
    (בשר, בעיקר כבד, ירקות עליים ירוקים, שומשום לסוגיו- טחינה, חלבה, קטניות ...) לפעמים צורך בטיפול לוריד. וכמובן- לנסות להבין ממה נובע חוסר הברזל: האם רק חוסר במזון? האם בעיה בספיגה?
    לבריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו