מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהו בשתיהדינה10/08/2010
שתיתי שתיה חמה אצל מישהו ואחרי שעה כשקמתי הרגשתי סחרורת לרגע,
אני לאחר מכן לא הרגשתי עוד כלום, אומנם אחרי רבע שעה שתיתי בירה והבירה גורמת לי לחולשה,
אז באמת אחר כך הרגשתי קצת חולשה, אך החולשה עברה ואז קצת עייפות כי אולי גם היה מאוחר.
אני רוצה לציין כי האדם ששתיתי אצלו אינו מחבב אותי במיוחד וחברים הזהירו אותי מפניו.
איך ניתן לדעת האם שתיתי משהו מזיק, אולי משהו בעתיד שיזיק לי?
השאלות אומנם נשמעות קצת פרנואיות , אך אני אשמח לתשובה בכל זאת.
תודה רבה מראש,
דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלתי
דינה10/08/2010שלום ד"ר, המשך לשאלתי היא:
כדור שהכי רחוק בהשפעתו, משפיע אחרי כמה זמן?
כדור שהשפעתו הכי ארוכה, לכמה זמן הוא משפיע?
תודה שוב
דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו בשתיה
ד``ר אלון מרגלית10/08/2010שלום דלית
ההמלצה הרפואית הטובה ביותר שלי היא
לא לשתות אצל אדם חשוד בכוונות רעות!
יש סוגים רבים של חומרים שיכולים לפגוע, לטשטש ולעשות רע
חלקם בעלי השפעה מיידית ורגעית וחלקם בעלי השפעה מתמשכת לעיתים גם למשך ימים רבים
(בתשובה להמשך שאלתך)
לא ניתן לומר בוודאות אם מה שהרגשת מקורו במשקה, בחומר/תרופה שהוכנסו לתוכו או מצב בריאותי מסוים שלך או גם שילוב של דברים
פשוט תזהרי ממקרים כאלו ואם את ממשיכה להרגיש רע - תפני לרופא המשפחה לבדיקות
בברכה ולבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה
דינה11/08/2010אני מודה לך על מענך,
אך כשכתבת ימים רבים, כמה זמן זה הכי הרבה.
אני מרגישה כאבי בטן מעט כאילו עומדת לקבל מחזור כבר יומיים.
תודה רבה שוב
דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)