משהו תקוע...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו תקוע...
    לירן
    12/08/2010

שלום.בימים האחרונים אני מרגישה באזור של בלוטת התריס כאילו משהו תקוע לי בגרון כשאני בולעת את הרוק וכשאני לוחצת בקלילות על המקום אני מרגישה כאילו משהו שם קצת בולט ואם אני מפעילה מעט לחץ אני מרגישה את זה עוד יותר כאילו תקוע בגרון ואני מרגישה תחושת חנק.מה זה יכול להיות? עשיתי בדיקת תפקוד בלוטת התריס והיא יצאה תקינה. שמתי לב שכשאני אוכלת/שותה משהו המכיל חלב זה עוד יותר מפריע ואני לא רגישה למוצרי חלב.אודה לעזרתכם בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו תקוע...

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף...

לירן
    12/08/2010

שכחתי להוסיף שאני סובלת מריפלוקס ונוטלת כדורים נגד זה כבר יותר מ-3 חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו תקוע

ד''ר יעל כוכבי
    13/08/2010

שלום לך:
    יש כמה אפשרויות: רפלוקס כפי שציינת, נודולה בבלוטת התריס, דלקת באיזור, בלוטת לימפה רגישה,ביטוי לחרדה (גלובוס) וכו' . הקשר לאוכל דוקא מכוון לאפשרות הראשונה.
    כדאי לגשת לבדיקה אצל אא"ג , ואולי גם US .
    לבריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה?

לירן
    13/08/2010

תודה רבה על התגובה המהירה.מה זו נודולה בבלוטת התריס? לפני כמה ימים קיבלתי תשובה לבדיקת תפקוד בלוטת התריס והתוצאות הן: FREE TRIIODOTHYRONUNE 4.1 TSH 3.39 T4 14 אני מצטערת שזה באנגלית אבל אני מתגוררת בקנדה ולכן זה בא בערכים שלהם ובאנגלית.אני נוטלת גלולות MINULET ואמרו לי שזה יכול להראות כאילו הבלוטה לא מתפקדת כרגיל, האם זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו תקוע

ד''ר יעל כוכבי
    13/08/2010

שלום לך,
    בערכים שאני מכירה מהארץ, תפקוד הבלוטה נראה תקין . נכון שגלולות והריון יכולים לחשוף תת-תפקוד של בלוטת התריס.
    נודולה זו קשרית קטנה בבלוטת התריס שיכולה לכאוב , כפי שתארת, ואז תפקוד הבלוטה יכול להיות תקין והאבחון הוא בבדיקה ידנית וUS .
    כל טוב לך בקנדה הרחוקה והקרה (כיף לך- כי פה חם מאד).
    לבריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר על תשובה מהירה

לירן
    13/08/2010

אני מאוד מעריכה את תגובתך המהירה והעשירה בפרטים.זה עוזר לי מאוד.גם כאן חם עכשיו כי זה קיץ אבל בטוח לא חם ולח כמו אצלכם אבל תאמיני לי שאני מתגעגעת לזה ולארץ? שבת שלום ותודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו