פצע פתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע פתוח
    moran
    17/08/2010

יש לי פצע פתוח כבר יותר מחודשיים, אני אפילו לא זוכרת איך זה התחיל בדיוק, רק שזה היה יותר קטן כמו עקיצה ועכשיו זה מתרחב לאט ולא נסגר.. אני חושבת שאני אולי לא מטפלת בזה כמו שצריך... אני משתדלת לנקות את הפצע בזמן האחרון עם אלכוהול. איך צריך לטפל בפצע פתוח? במשך היום הוא מוגלתי ובסוף היום אני מנקה אותו.. בבית מרקחת נתנו לי אבקה רפואית כדי לייבש אותו אבל אחרי כמעט שבועיים לא חל שיפור. תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע פתוח

הוספת תגובה

• פצע פתוח

ד``ר אלון מרגלית
    17/08/2010

שלום מורן
    אין מנוס, תפני לרופא שיבדוק אותך ויתן לך את הטיפול המתאים
    בברכה ולבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול זמני

moran
    18/08/2010

הלכתי לפני כחודש לרופא שאמר לי שזה ייסגר בקרוב ורק לחטא את זה.. העניין הוא שאני מטיילת בחו"ל, אני חוזרת בעוד כחודש וחצי לארץ ואז אני כמובן אלך לרופא שלי.. חוץ מלחטא את הפצע ולקוות שייסגר בזמן הזה יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות? השימוש באבקה לייבוש נשמע הגיוני? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו