חולשה שמחמירה בערבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה שמחמירה בערבים
    יסמין
    17/08/2010

היי,

לפני כשבוע בערך הבחנתי שללא קשר לאם אני מרכיבה עדשות מגע או משקפיים, לקראת הערב אני חשה לחצים ואי נוחות באזור שמסביב ומאחורי העינים. מאז התופעה החמירה עד כדי כך שבשלוה ימים האחרונים אני חשה חולשה כבדה מאוד באזור הראש בעיקר בערבים אם אני עושה כל מאמץ פיזי (אפילו לסובב את הראש מצד אחד לאחר- ולא במהירות). היום, בגלל המצב, מדדתי חום (למרות שאני לא סובלת מסממן הרגיל לחום- אפילו נמוך- של כאבי שרירי הרגליים) ויש לי חום של 37.3 (לא גבוה, אבל לא אופייני לי). בנוסף, בשלושה ימים האחרונים סבלתי מבעיות כיבה (שילשולים מדי פעם).
    ועוד משהו- אובחן לי כבר שהמרפק של יד שמאל מפעיל לי לחצים על העצבים וחשתי בימים האחרונים החמרה בתחושת הזרם באזור האצבעות האמצעיות של כף יד זו.
    ולרקע כללי- אני בת 29, בריאה באופן כללי אבל מאחר וסבא שלי נפטר מסרטן במוח, התסמינים מפחידים אותי. אה! ויש לי כולסטרול גבוה (למרות שאני בתת משקל) שמטופל בהצלחה ע"י דיאטה בפיקוח של דיאטנית.

בקיצר, השאלה שלי היא:
    על מה התסמינים שלי יכולים להצביע? והאם עלי לטפל בהם?

תודה מראש,
    (ומתנצלת על אורך התיאור)
    יסמין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה שמחמירה בערבים

הוספת תגובה

• חולשה

ד``ר אלון מרגלית
    17/08/2010

שלום יסמין
    אכן נראה שמות סבך משפיע על ערנות יתר ודאגה מסימפטומים ובעיות גופניות שאינן קשורות בהכרח זה לזה.
    עדיף לדעתי לשוחח בנושא/ים עם רופא המשפחה או אחד המומחים שלנו כדי להקל על הסבל והדאגה ולקבל תשובות מפורטות ומדויקות
    בברכה ולבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו