קילקול קיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קילקול קיבה
    רחל
    23/08/2010

שלום ד"ר!!!

בת 25 בריאה בד"כ, מיום חמישי בערב אני לא מרגישה טוב, יום חמישי היה לי מעט חום והרגשתי זוועה בכל הגוף, ביום שישי הלכתי לרופאה, היא אמרה שהגרון שלי קצת אדום השקדים קצת נפוחים, ואם ימשיך לי החום, להתחיל לקחת אנטיביוטיקה, מיום שישי הבטן שלי עושה בעיות, אני כל כמה זמן צריכה דחוף קקי (אני מרגישה שאני חייבת לרוץ כי אם לא יצא לי בתחתונים....), אני מגיעה לשירותים ובקושי יוציא לי, מצטערת על התיאור אבל, יוצא לי גושים עם מים כל פעם מעט, אני לא יכולה לעזוב את הבית שמא פתאום אני אצטרך...
    חשבתי שזה יהיה יום מקסימום יומיים, ועכשיו זה כבר היום הרביעי ואני לא כ"כ רואה שיפור....

יש משהו שאני צריכה לעשות ?
    (אני מתביישת ללכת לרופאה ולהתחיל להסביר לה ת'צורות של הקקי שלי =) בתור אנונימית אין לי בעיה)

תודה מראש!!!!!

רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קילקול קיבה

הוספת תגובה

• קלקול קיבה

ד''ר יעל כוכבי
    23/08/2010

שלום לך,
    האם התחלת אנטיביוטיקה?
    שלשול יכול להיות תופעת לואי של טיפול באנטיביוטיקה או תופעה של זיהום כלשהו.אני מציעה שתתגברי על הבושה ותספרי לרופאה שלך על הסימפטומים.תאמיני לי, היא רגילה לשמוע תלונות
    כאלה. אולי תצטרכי לשלח בדיקת צואה לתרבית..
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רחל
    23/08/2010

זהו שאין כ"כ מצב שאני אלך אליה...
    לא התחלתי אנטיביוטיקה, ועוד דבר גם כואב לי הרגליים, זה יכול להיותקשור???
    שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעל כוכבי
    25/08/2010

שלום לך,
    מקווה שאת מרגישה יותר טוב.
    יתכן שעברת זיהום וירלי שמסביר את כל הסימפטומים.
    אני סקרנית לגבי הקושי שלך להפתח בפני הרופאה שלך: האם זה קורה גם עם רופאים אחרים?
    מהי הסיבה לדעתך? חבל שזה יפגע בבריאותך, מאחר ולפעמים אין ברירה אלא "לראות רופא".
    לבריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו