מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תיאבון קיצוניאפי02/09/2010
בחודשים האחרונים אני סובלת מאד מחוסר תיאבון, שבא וחולף. בזמנים של חוסר תיאבון
אני חשה חולשה חזקה, אוכלת בכוח רק כי חייבים וסובלת מכל ביס.
הבעיה העיקרית שלי זה החולשה המתלווה לחוסר התיאבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה לפנייה חוסר תיאבון קיצוני
אפי02/09/2010אם זה חשוב אז אני בת 24
וחוסר התיאבון מופיע בדרך כלל בזמנים שאני קצת לחוצה, (אפילו לחץ קל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר תאבון
ד``ר אלון מרגלית02/09/2010שלום ציפי
מתח ולחץ "הופכים את הבטן" לעיתים קרובות - זו תופעה שכיחה וגם חולשה המתלווה ללחץ או לחוסר האכילה שכיחה
חשוב מאד לשתות הרבה (לפחות 12 כוסות ביום) גם כאשר את לחוצה ולעיתים קרובות נפתרת אז בעית החולשה. מציע שתנסי ותבדקי את ההשפעה בעצמך. טיפ נוסף - בזמן לחץ להוציא אנרגיה בפעילות גופנית - זו שיטה מצוינת להתרענן ולהפתר מחלק מהמתח.
בהצלחה ולבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש עניין לאכול בכח?
אפי02/09/2010תודה על התגובה המהירה, אנסה לשתות יותר (אני באמת לא שותה כמעט)
האם בזמנים כאלו יש עניין לאכול בכח, או שאם אין תאבון אז לא אוכלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)