מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשולמית03/09/2010
אתמול היה לי תופעה מאוד קשה דופק מואץ מאוד נמדד 117 והרגשה של עילפון ראית מסך שחור נשכבתי על המיטה בקופת חולים עשו לי אקג היה תקין למעט דופק מואץ.לחץ דם תקין ,הרופא אמרה שהכל בסדר לפי הבדיקות שלה אמרה אם זה ימשיך לקחת דרלין 10 מג האמת שלא לקחתי זה עבר לבד.היא אמרה שזה מלחץ כנראה.יש לציין שזה קרה לי בעבר דופק מואץ אבל ללא המסך השחור הזה והסחרחורת,עשיתי את כל בדיקות הלב הכל תקין הקרדיולוג אמר ללא ממצא קרדיווגי,ממה יכול לקרות דבר כזה?מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר יעל כוכבי03/09/2010שלום לך,
דופק מואץ ומסך שחור מול העיניים יכולים לנבוע מחרדה, ירידת לחץ דם, הפרעת קצב , בעיה לבבית , חוסר דם, יתר פעילות בלוטת התריס , התייבשות, ירידת סוכר, וכו'.
מאחר ונשללו הפרעת קצב ובעיה לבבית בבדיקות שעברת, יתכן שמדובר באחת משתי האפשרויות הראשונות , בהנחה שגם בדיקות הדם תקינות.
שנה טובה ובריאה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
שולמית04/09/2010היום גם גיליתי במקרה גוש גדול מאחורי הראש למטה הגוש לא כואב וקשה...האם יש שייכות לשני המיקרים יש לי תור רק בעוד יומיים האם זה מצריך לפנות במיידית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
ד''ר יעל כוכבי06/09/2010שלום,
לצערי ראיתי את שאלתך רק כעת. האם נבדקת כבר? קשה לי לאבחן את מה שאת מתארת בלי לבדקך.
שנה טובה ובריאה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שולמית08/09/2010הרופאת כירוגית מיששה את זה ואמרה שזה בלוטת לימפה כנראה או משהו שומני ולא צריך להמשים בירור,יש לציין שזה כל פעם יורד או גודל יום ככה יום ככה,האם ככה זה בבלוטות הלימפה?אני מפחדת שזה לא איזה משהו מסוכן....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר יעל כוכבי10/09/2010שלום לך,
חבל להלחץ ולבדוק כל יום. חכי שבועיים ופני לרופאת המשפחה לבדיקה חוזרת.
שנה טובה ובריאה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)