כאב בבית שחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בבית שחי
    ZZZ
    08/09/2010

שלום,
    שלשום שאאלתי לגבי נפיחות קלה בבית השחי. בעקבות תשובותיך ההיסטריה מעט קטנה אך כיוון שלא שמתי דאודורנט יומיים כבר ורק מרחתי משחה של ביבי פסטה (אמרו לי שזה הכי עדין לעור) יש לי מעט כאבים . זה כמו כאב שורף כאילו יש לי חתך, זה ממש בקטנה זה לא משהו היסטרי אבל אני מרגישה חוסר נוחות בצד זה של בית השחי
    האם עדיין לא להלחץ? או שמא זה מהלחץ???

אין גושים , אמא שלי אפילו לא הרגישה בנפיחות (היא אמרה שהיא כ"כ מינוררית וששני צידי הגוף הם לא תמיד זהים אבל זה לא "נחשב לנפיחות ושאני ארגע גי זה כלום).
    האם פשוט לשטוף בסבון היפואלרגי ולא לשים דאודורנט שבוע- 10 ימם יכול להקל (גם אם יש דלקת?)
    האם אני היסטרית לשווא??
    אשמח לתשובה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בבית שחי

הוספת תגובה

• אפטה

ZZZ
    08/09/2010

היום כם יצא לי אפטה (נראה לי מלחץ) היתכן ויש קשר בין הדברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפטה

ד''ר יעל כוכבי
    10/09/2010

שלום,
    לא נראה לי שיש קשר . אולי ללחץ.
    לבריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בבית השחי

ד''ר יעל כוכבי
    10/09/2010

שלום לך,
    התשובה כן לכל שאלותייך. לא להלחץ.
    שנה טובה , בריאה ורגועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו