מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כל ערב חום הגוף עולהשלומית21/09/2010
רציתי לשאול אני בן 68 לפני כ-3 שבועות היו לי שילשולים
חום גבוה כמעט 40 לאחר שבוע השלשולים שהיו מאוד חזקים פסקו
והחום ירד, אבל מאז כל בוקר אני מתעורר עם חום 36.5 ולקראת
אחרי הצהרים חום הגוף עולה ל-37.2 מרגיש חולשה ולכן אני מודד חום
הרופא אומר שזה לא חום. ממה יכול לנבוע החום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חם גוף
ד``ר אלון מרגלית21/09/2010שלום דני
הרופא שלך צודק - לא מדובר בחום המעיד על מחלה ויכולים להיות שינויים בחום הגוף המלווים החלמה ממחלת חום שסבלת ממנה.
אם אתה מרגיש טוב, אין לדעתי צורך במעקב חום.
בברכה ובריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמערב ליל הסדר חום מעל 38 ערב ערב
דפנה03/05/2011אחרי שלשול חזק שנמשך 8 ימים (כנראה מאוכל במסעדה) החל להופיע חום הנע בין 38 ל39 עברתי עשרות בדיקות אושפזתי יומיים בקפלן רוב הבדיקות כולל צילומי חזה בסדר, נשארו עוד 6 של קיבלתי תשובה,
לאחרונה נוסף כאבים מהרפלוקס ובחילות לקחתי לנטום נוסף וזה עוזר
השאלות שלי הן : מדוע לא שולחים אותי לאולטרסאון בטן?
האם יש אפשרות שויקטוזה עזרה לזה?
האם זה יכול להיות מחלת הנשיקות?
כולם מצפים שאחכה אבל החום והבחילות מתישים אותי גם לאורך היום כל פעולה הדורשת מאמץ מחלישה ומציפה אותי בזעה
אני חולת סכרת ומקבל אתרוקסין שלאחרונה הועלה ל100 ו150
לפני שנה חליתי בסוג של דלקת עור ברגלים ובעוד חלקים ואז הפסיקו לי את הזנוביה
אחרי 4 חודשים זה עבר
בת 63* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)