עצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות
    שירלי
    27/09/2010

שלום רב,
    אני בת 35 וסובלת מעצירויות מזה שנים.
    בבית מרקחת מוכרים טיפות בשם "יובסלקס".
    כתוב על האריזה שהמוצר מיוצר ע"י מעבדות צמחי מרפא - פארק תעשיה גליל תחתון עבור: הומאוטריט לאב בע"מ חולון.
    האם אתה מכיר את המוצר? האם הוא גורם נזק בשימוש כרוני?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

• עצירות

ד''ר יעל כוכבי
    27/09/2010

שלום לך,
    אני לא מכירה את התכשיר , אבל מכתבות עליו, נראה שמדובר בתכשיר צמחי, שפועל על אוסמוזה (משיכת נוזלים). למרות שמצוין שאיננו ממכר, אינני ממליצה להשתמש באופן כרוני באף תכשיר
    לעצירות. עדיף לצרוך יותר סיבים בתזונה ולהקפיד על שתייה מרובה ופעילות גופנית.
    חג שמח ובריא,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר יעל כוכבי

שירלי
    28/09/2010

יש לי בעיה של עצירות קשה, כך שאם לא תהיה התערבות של תוסף מזון פשוט לא יהיו יציאות. חד וחלק.
    לכן אני שואלת - חוץ מהעניין של מעיים עצלות יש עוד נזק לבריאות בנוסף לשימוש בטיפות אלו?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות

ד''ר יעל כוכבי
    29/09/2010

שלום לך,
    מעיים עצלות זה נזק רציני ומשמעותי מחומרים משלשלים.
    יש דרכים טבעיות שלא יביאו לזה: חיפוש הסיבה (למשל : תרופות ותוספי מזון) וטיפול בה,
    מאכלים מתאימים , עשירים בסיבים ותאית (זה יועיל לבריאות גופך בכלל ויעשיר אותו בויטמינים ובמינרלים) ופעילות גופנית אירובית ואארובית. פילאטיס למשל מאד עוזרת בחיזוק השרירים
    באיזור הזה וגם מאפשרת לך ללמוד להרפות אותם בזמן היציאה - לפעמים הבעיה היא שלוחצים
    במקום להרפות.
    לגבי "תוספי מזון" - אין לי דרך לדעת מה הנזק שלהם לטווח ארוך, מאחר והחוק לא מחייב אותם במחקרים , כמו בתרופות רשמיות.
    אל תתפתי לפתרונות מהירים- כי הם רק יחמירו את הבעיה, לטווח הארוך.
    חג שמח ובריא, (בלי אורז, תמרים צהובים ורימונים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו