מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי חום גוףגלי28/09/2010
שלום רב,
אני בת 32 ומזה כשבוע כמעט יש לי חום 37.2 לעיתים יורד ל-37 . אני אסמטית ובשבועיים האחרונים היה לי התקף אסטמה ואף דלקת בסימפונות שבעקבותיה טופלתי ברוקסו . הדלקת חלפה ואני לא מרגישה כבר קושי בנשימה. בנוסף , אני לפני מחזור בתקופה קדם ויסתית . יש לציין שהחום הוא בערב ובבוקר אותו הדבר לפי בדיקה שערכתי היום במהלך היום .
ברצוני לדעת האם החום הזה נחשב לחום תקין או לא. והאם ייתכן שיש קשר בין עליית חום (בד"כ החום שלי נע סביב 36.5-36.7/8) לבין התקופה הקדם ויסתית .
אני קצת חוששת. ואודה לתשובתך.
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד"ר כוכבי
גלי28/09/2010אודה לך באם תוכלי להתייחס לשאלתי מכיוון שאני חוששת מעט .
בתודה מראש,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום גוף
ד''ר יעל כוכבי29/09/2010שלום לך,
לא מדובר בעלייה משמעותית בטמפרטורה, אפשרי בזיהום וירלי.
בד"כ יש עליית חום קל סביב הביוץ.
הסירי דאגה מליבך ופשוט הפסיקי למדוד, אין לזה משמעות.
חג שמח ובריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)