כ המשפחה משלשלת כבר שבוע, מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כ המשפחה משלשלת כבר שבוע, מה עושים?
    תות
    01/10/2010

שלום, אני נשואה ואמא שלני ילדים בני ארבע ושנה ורבע, מלפני שבוע שני הקטנים התחילו לשלשל ופחות לאכול, הבנתי שיש להם כנראה וירוס, אח"כ אני נדבקתי ועבר לי, ועכשיו בעלי נדבק, הילדים חזרו שוב לשלשל וגם אני התחלתי שוב לשלשל, מה עושים? ככה זה יעבור כל הזמן מאחד לשני בי הפסקה? האם מותר לאכול אוכל נורמלי? אנחנו רק משלשלים, בלי חום, בלי הקאות ויש לי תאבון לאכול.....רק הרגשה של שובע בלתי מוסבר ושלשולים....אנא תשובה דחוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משפחה משלשלת

ד``ר אלון מרגלית
    01/10/2010

שלום תות
    כעת היא התקופה בה ישנם וירוסים של מערכת העיכול הגורמים שלשול בחילה ולעיתים הקאות. לרוב ללא חם או חום לא גבוה.
    הדגש בטיפול הוא על שתיה מרובה מאד בעיקר בימים החמים הללו כדי לא להתייבש, מנוחה, אם יש תאבון להסתפק במאכלים עוצרים כמו תפוחי עץ בננות ואורז והרבה סבלנות
    זה עובר בשלום לרוב כאשר מקפידים על הנ"ל ונמנעים מתרופות עוצרות (סטופיט וכד')
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודב רבה:)

תות
    01/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו