תסמונת המעי הרגיז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת המעי הרגיז
    נועה
    04/10/2010

לאחרונה קרה לי משהו לא ברור, לפני כארבעה שבועות חשתי בחוסר תיאבון מוחלט, לאחר מכן הרגשתי מן כאב חד בבטן שנמשך כל הלילה וגרם לי גם להתעורר, אחרי זה התחלתי להקיא ואפילו היה לי מעט דימום מפי הטבעת..
    אחרי שחשבתי שהחלמתי התחילו לי כאבי בטן שלא עברו בנוסף לא היה לי שלשולים ולא היה לי עצירות היה לי משהו לא ברור במערכת העיכול משהו שמדומה לשלשול אבל לא הייתי קוראת לזה ככה בודאות כי לא יצא יותר מידי, ומה שבטוח המעיים לא תפקדו ועדיין לא מתפקדות כמו בצריך בנוסף מידי פעם יש לי הפרשות ריריות מהצואה, מה שאני שואלת זה איך זה שבהתחלה הופיעו לי כל הסימנים שסותרים את החשש לתסמונת המעי הרגיז כמו דימום הקאות התעוררות באמצע הלילה אך שבוע אחרי זה הגיעו לי כל התסמינים שמעידים על תסמונת המעי הרגיז מה שמלחיץ אותי נורא , זה כבר נמשך כ-שלושה שבועות.
    קרה גם שהיה לי צואה שהיא שטוחה , אני יודעת שזה נחשב לתסמין לסובלים מתסמונת המעי הרגיז אך יכולה להיות לזה סיבה אחרת??...
    האם התסמינים של תסמונת המעי הרגיז יכולים להדמות למחלה אחרת?ו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת המעי הרגיז

הוספת תגובה

• תסמונת המעי הרגיז - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    05/10/2010

שלום נועה
    צרוף כל התופעות יכול להתאים למגוון של מחלות ולא כדאי להתפס רק לתסמונת המעי הרגיז, אלא אם כן מומחה לנושא הציע לך אבחנה זו.
    אם לא, חשוב שתבקרי אצל רופא המשפחה שלך לברור מעמיק יותר או שתעזרי בשרות המומחים שלנו
    בברכה ובריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו