מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת המעי הרגיזנועה04/10/2010
לאחרונה קרה לי משהו לא ברור, לפני כארבעה שבועות חשתי בחוסר תיאבון מוחלט, לאחר מכן הרגשתי מן כאב חד בבטן שנמשך כל הלילה וגרם לי גם להתעורר, אחרי זה התחלתי להקיא ואפילו היה לי מעט דימום מפי הטבעת..
אחרי שחשבתי שהחלמתי התחילו לי כאבי בטן שלא עברו בנוסף לא היה לי שלשולים ולא היה לי עצירות היה לי משהו לא ברור במערכת העיכול משהו שמדומה לשלשול אבל לא הייתי קוראת לזה ככה בודאות כי לא יצא יותר מידי, ומה שבטוח המעיים לא תפקדו ועדיין לא מתפקדות כמו בצריך בנוסף מידי פעם יש לי הפרשות ריריות מהצואה, מה שאני שואלת זה איך זה שבהתחלה הופיעו לי כל הסימנים שסותרים את החשש לתסמונת המעי הרגיז כמו דימום הקאות התעוררות באמצע הלילה אך שבוע אחרי זה הגיעו לי כל התסמינים שמעידים על תסמונת המעי הרגיז מה שמלחיץ אותי נורא , זה כבר נמשך כ-שלושה שבועות.
קרה גם שהיה לי צואה שהיא שטוחה , אני יודעת שזה נחשב לתסמין לסובלים מתסמונת המעי הרגיז אך יכולה להיות לזה סיבה אחרת??...
האם התסמינים של תסמונת המעי הרגיז יכולים להדמות למחלה אחרת?ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת המעי הרגיז - תגובה
ד``ר אלון מרגלית05/10/2010שלום נועה
צרוף כל התופעות יכול להתאים למגוון של מחלות ולא כדאי להתפס רק לתסמונת המעי הרגיז, אלא אם כן מומחה לנושא הציע לך אבחנה זו.
אם לא, חשוב שתבקרי אצל רופא המשפחה שלך לברור מעמיק יותר או שתעזרי בשרות המומחים שלנו
בברכה ובריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)