מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי רגלייםאורית07/10/2010
הבת שלי בת 10 מתלוננת שכואבות לה הרגליים, כמעט מידי יום הכאב בא וחולף לעיתים כואב יותר ולעיתים פחות, ולעיתים בכלל לא, לעיתים זה פוגע בהליכה היא מעין צולעת ולפעמים רק בנגיעה בשריר זה כואב, הכאב הוא באיזור השרירים כל פעם במקום אחר ברגלים ולא במפרקים, (יש לציין שהיא לא מתעמלת או עוסקת בפעילות ספורטיבית אינטנסיבית) זה התחיל מלפני שלושה חודשים עשינו סידרה של בדיקות דם ומשטח גרון הבדיקות דם יצאו בסדר במשטח התגלה חיידק הסטרפטוקוק (ודרך אגב לא היו כאבי גרון ולא חום) לקחנו אנטיביוטיקה עשרה ימים והנחנו שזה הקשר לכאבי הרגליים, הרופאה גם שללה כאבי גדילה, לפני כשבוע שוב חזרו הכאבים (חודש שלם לא התלוננה על כאבים) ושוב הופננו לסידרת בדיקות דם וראייה. השאלה שלי ראשית האם באמת יש קשר בין החיידק לכאבי רגליים, שנית לאיזה כיוון לפנות אם הבדיקות דם יצאו שוב בסדר מה יכול לגרום לה לכאבים? אני חסרת אונים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגליים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית07/10/2010שלום אורית
אינני חושב שיש קשר בין החיידק והכאבים
בגיל 10 יכולות להיות שפע סיבות לכאבים מסוג זה ואם הבדיקות הרפואיות תקינות
לעיתים זה עובר מעצמו מבלי שנכנס ללחץ גבוה מדיי
יש בהחלט צורך לעקוב, רפואית ורגשית אחר המהלך ולוודא שאין החמרה מסוג שהוא
המעקב אינו במסגרת האינטרנט והפורומים, אלא אצל מומחה רפואי מוסמך
בברכה ובריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי רגליים
אורית07/10/2010תודה רבה על התשובה המהירה. אכן יש מעט לחץ וברור לי בהחלט שיש צורך במעקב רפואי , אך רציתי להבהיר ולשאול האם יש תחום ברפואה שנוגע לכאבים מסוג זה ולאו דווקא רק רפואת ילדים כללית האם אוכל להרחיב את הבירור ולפנות למומחה בתחום כלשהו כי אינני יודעת לאיזה תחום לגשת, שאלתי לגבי פנייה לאורטופד ונאמר לי שאין קשר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)