רמיפריל -טריטייס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמיפריל -טריטייס
    יאיר
    25/11/2007

שלום
    כמה זמן נמשכת השפעת התרופה כתוב באינפומד 12-24 שעות זה הבדל ענק !!!
    התחלתי אתמול לקחת כמה זמן יעבור עד שתיהיה השפעה מירבית ?
    תודה
    נ"ב
    התרופה באה בנוסף ל"אוסמואדלט" 60 מ"ג בערב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמיפריל -טריטייס

הוספת תגובה

• רמיפריל

ד''ר אביבית גולן כהן
    25/11/2007

יאיר שלום
    התרופה מגיעה בהדרגה לשיא השפעתה תוך 4 שעות מנטילת הכדור ושומרת על השפעה מירבית 13-17 שעות .אח"כ ההשפעה יורדת ל-60%-80% למשך 24 שעות מהנטילה ואף יותר.
    רמת השפעה כזאת, למרות שהיא נמוכה משיא ההשפעה עדיין מספיקה כדי ליצב את לחץ הדם.

השפעה מירבית מושגת, לרב, כעבור ארבע מנות של טיפול.

רק בריאות
    דר' אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמיפריל

יאיר
    25/11/2007

תודה תודה
    אם הבנתי נכון אני לא צריך פעמיים ביום(בוקר וערב) 2.5 מ"ג כדי שתיהיה לי הגנה של 2.5 מ"ג ביום !
    הרופאה אמרה לי שהיא ממליצה בוקר וערב (מה שלי נראה כ 5 מ"ג ביום) ואני לא משוכנע ,אני גם חושש מירידה מידי בלחץ הדם.
    יש לי מכשיר מדידה ביתי שאני לא בטוח לחלוטין בדיוק שלו כרגע הוא האינדיקציה שלי
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמיפריל

פרופ' אליעזר קיטאי
    25/11/2007

ניתן להתחיל במינון 2.5 מ"ג פעם אחת ביום ואם לחץ הדם לא יורד לערכים המבוקשים מעלים ל 5 מ"ג פעם ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו