זכוכית באצבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכוכית באצבע
    לימור
    25/10/2010

שבוע 25 להריון התנפצה לי בבית כוס זכוכית לאחר שניקיתי עם שמרטוט מטבח שמלוכלך משאריות האוכל במטבח הרגשתי דקירה באצבע הקטנה של היד וירד דם ואז הרגשתי שממש חתיכה קטנה נכנסה הייתי אצל כירוג שאמר אני רואה שיש משהו אבל אני לא רוצה להתחיל לחפור כי את בהריון ואמר לא לעשות אם זה שום דבר למחרת בבוקר הלכתי לאחות קופ"ח נגעה בזה ואמרה שהיא לא מרגישה את הזכוכית אולי זה עמוק יותר ולא רוצה לחפור לעקוב שלא יהיה זיהום זה ממש נראה כמו נקודה קטנה של קוץ. לפני 8 שנים התחסנתי לטטנוס אז אני מקווה שאין בעיה בענין הזה והאם זה יצא לבד ומה דעתך על ההחלטה לא להוציא את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכוכית באצבע

הוספת תגובה

• זכוכית באצבע - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    26/10/2010

שלום לימור
    ראשית, החיסון של הטטנוס פעיל ל 10 שנים והסיכון בכל מקרה קיים כאשר יש פצע עמוק ומזוהם מעפר או זהום חוץ ביתי כלשהו.
    הסיבה להוציא את הזכוכית היא או כאב שמפריע לך או התפתחות זיהום סביבו.
    אם תנאים אלו לא מתקיימים, ניתן להניח למקום ולאפשר לגוף לרפא את הפצע ולפלוט את הגוף הזר הזה החוצה.
    בברכה ולבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו