מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץ - דימוםירון27/11/2007
שלום לכם
מזה תקופה אחת לכמה ימים במהלך היום, אני מרגיש טעם של דם בפה, לאחר שאני יורק, הרוק מעט אדום ולפעמים רואים בו מעין פס אדום קטן (כמו קריש, אבל לא קשה ומוצק).
לאחר יריקה אחת של רוק עם מעט מאוד דם התופעה לא חוזרת עד הפעם הבאה.
רציתי לדעת:
* היתכן כי מקור הדם הוא מהחניכיים ? גם אם יש רק טיפה אחת קטנה בכל פעם ?
* האם יתכן כי דמם כזה בכמויות כאלה קטנות, חד פעמיות אחת לכמה ימים יכולים להגיע מהגרון או הקיבה ?
* בסוף החודש יש לי בדיקת גסטרוסקופיה בשל צרבות ושיעול מידי פעם, האם רופא הגסטרו יוכל בבדיקה לראות ולבדוק את הגרון והקיבה/ושט/תריסריון למקור הדימום והאם אבחנתו תהיה אמינה ולא אצטרך לבצע בירור נוסף בנושא ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר גרי בלומברג28/11/2007שלום, ירון
יכול להיות שהיריקה המאומצת גורמת לדימום קל. או יכול להיות שיש דימום קל ממקורות אחרים באזור - חניכיים, גרון, אף.
האם אתה לוקח תרופות באופן קבוע או תרופות נגד כאבים לעיתים תכופות? אולי זה קשור לתרופות.
חשוב שרופא/ת המשפחה ת/יבדוק אותך וגם רופא שיניים ורופא אף אוזן גרון. פחות סביר שזה בא מהקיבה או הושט אבל גסטרוסקופיה תבדוק אפשרות זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)