מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בתשובות מעבדהdavid27/11/2007
שלום השבוע עשיתי בדיקת מעבדה לצהבת אלו הן התשובות אשמח אם תפרשו לי אותן..
HAV - IgM - NEGATIVE
HAV - Ab - positive
HBsAg - NEGATIVE
Anti HBs (mIU/mL) - NEGATIVE
HCV - NEGATIVE
ANTI HBc - NEGATIVE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות לצהבת
ד''ר גרי בלומברג28/11/2007שלום, דוד
הבדיקות מרארות שבעבר היה לך צהבת מסוג A - שהוא די נפוץ בארץ. זוהי מחלה חולפת לרוב הגדול מאוד ללא שום סיבוכים. לא נחשפת לצהבות הקשות יותר - B ו- C.
האם חזרת על אנזימי הבכד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר
david29/11/2007שלום ד"ר
א. עשיתי בדיקות חוזרות והתשובות היו מעודדות ה- AST ירד מ- 45 ל- 32 והתאזן
וה- ALT שהיה 82 ירד לי ל- 63 אמנם עדיין מעל הנורמה אבל במגמת ירידה.
ב. בקרוב אני טס לחו"ל וקבלתי חיסונים לצהבת A ולצהבת B אך שעשיתי את הבדיקות הייתי מחוסן רק ל-A אולי בגלל זה נראה כאילו חליתי במחלה..
ג. בבדיקות שעשיתי לצהבת לא נראה שעשיתי חיסון לצהבת B למרות שחוסנתי פעם אחד עד הבדיקה הזו מדוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסונים
ד''ר גרי בלומברג02/12/2007שלום,דוד
סליחה על התשובה המאוחרת.
א. שמחה שיש שיפור בבדיקות. תחזור עוד כמה שבועות לראות שה ALT גם ירד.
ב. אתה צודק - התוצאות של הצהבות גם מתאימות למצב לאחר חיסון בצהבת A, כמו אצלך.
ג. אם קיבלת רק מנה אחת של החיסון נגד צהבת B יכול להיות שאין עוד מספיק נוגדנים. לרוב צריך לפחות שתי מנות לראות נוגדנים בדם. מומלץ גם לקבל את השלישית. ליתר בטחון ניתן לבדוק את הנוגדנים לאחר המנה השלישית. תתיעץ עם רופא המשפחה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)