מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בבטן - ממושךנולי30/10/2010
שלום רב, אני בת 32 לפני כ-4 שנים עברתי ניתוח טבעת בקיבה.
לא יודעת אם יש קשר או לא...
בכל מקרה, מזה מס' שנים שיש לי כאבים בבטן בלחיצה אפילו קלה על הבטן, לרוב במהלך היום אני לא סובלת מהכאב אבל לילה בשכיבה תמיד יש לי כאבים בבטן וכשאני שמה את היד במקום שכואב הכאב הוא חד כמו סכין שמפלחת לי את הבטן, מרכז הכאב הוא ממש במרכז הבטן, ובמקום הכואב תמיד יש לי דופק חזק, ובאופן מפושט יש כאב יותר חלש אבל הוא קיים ושם הדופק הוא יותר חלש.
לציין שעברתי בעבר US בטן וCT בטן שיצאו תקינים (לפני כשנה).
זה מטריד אותי, ואני פוחדת שאולי יש משהו שאינו מאובחן ויכול להוות בעיה לטווח הרחוק.
לציין שהכירורג שאחראי עליי לאחר הניתוח לא מתרגש משום תלונה מצידי. (אפילו שהפורט שמחובר לי לעור מאז הניתוח התנתק חלקית וגם הוא גורם לי לכאבים בתנוחות מסויימות)
מה המשמעות של הדופק החזק במרכז הבטן? ממה הכאב יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בבטן - ממושך - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/10/2010שלום מיכל
הכאב בבטן יכול להיות קשור לניתוח ומי שניתח אותך אמור לתת לך תשובה אם זה קשור לניתוח או לא. לגבי הדופק החזק, צריך לשאול אם בבדיקות ההדמיה שעשו לך הסתכלו על גודל האאורטה (אבי העורקים) הבטנית.
לבריאות וברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
נולי30/10/2010תודה רבה על התשובה המהירה.
קראתי עכשיו את הפיענוח של ה-CT בטן. לא נראה לי שמעולם מישהו נתן את הדעת על הדופק החזק והשאלה על אבי העורקים.
מה יכול להיות בעורק הזה שיגרום לכאבים?
האם יכול להיות קשר לזה שלפעמים אני סובלת מדופק מהיר ותחושה של דופק חזק בגוף שגורמת לי לחולשה וקושי לנשום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)