כאב בבטן - ממושך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בבטן - ממושך
    נולי
    30/10/2010

שלום רב, אני בת 32 לפני כ-4 שנים עברתי ניתוח טבעת בקיבה.
    לא יודעת אם יש קשר או לא...
    בכל מקרה, מזה מס' שנים שיש לי כאבים בבטן בלחיצה אפילו קלה על הבטן, לרוב במהלך היום אני לא סובלת מהכאב אבל לילה בשכיבה תמיד יש לי כאבים בבטן וכשאני שמה את היד במקום שכואב הכאב הוא חד כמו סכין שמפלחת לי את הבטן, מרכז הכאב הוא ממש במרכז הבטן, ובמקום הכואב תמיד יש לי דופק חזק, ובאופן מפושט יש כאב יותר חלש אבל הוא קיים ושם הדופק הוא יותר חלש.
    לציין שעברתי בעבר US בטן וCT בטן שיצאו תקינים (לפני כשנה).
    זה מטריד אותי, ואני פוחדת שאולי יש משהו שאינו מאובחן ויכול להוות בעיה לטווח הרחוק.
    לציין שהכירורג שאחראי עליי לאחר הניתוח לא מתרגש משום תלונה מצידי. (אפילו שהפורט שמחובר לי לעור מאז הניתוח התנתק חלקית וגם הוא גורם לי לכאבים בתנוחות מסויימות)
    מה המשמעות של הדופק החזק במרכז הבטן? ממה הכאב יכול להיות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בבטן - ממושך

הוספת תגובה

• כאב בבטן - ממושך - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    30/10/2010

שלום מיכל
    הכאב בבטן יכול להיות קשור לניתוח ומי שניתח אותך אמור לתת לך תשובה אם זה קשור לניתוח או לא. לגבי הדופק החזק, צריך לשאול אם בבדיקות ההדמיה שעשו לך הסתכלו על גודל האאורטה (אבי העורקים) הבטנית.
    לבריאות וברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

נולי
    30/10/2010

תודה רבה על התשובה המהירה.
    קראתי עכשיו את הפיענוח של ה-CT בטן. לא נראה לי שמעולם מישהו נתן את הדעת על הדופק החזק והשאלה על אבי העורקים.
    מה יכול להיות בעורק הזה שיגרום לכאבים?
    האם יכול להיות קשר לזה שלפעמים אני סובלת מדופק מהיר ותחושה של דופק חזק בגוף שגורמת לי לחולשה וקושי לנשום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו