מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמיפריליאיר01/12/2007
שלום
שאלתי לפני מספר ימים בקשר לנטילת "טריטייס"בנוסף ל"אוסמו אדלט" וענו לי גם הרופאה וגם הפרופסור, (תודה קודם כל )
הפרופסור ענה שלוקחים "טריטייס"פעם ביום והרופאה שלי אמרה לי פעמיים של 2.5 מ"ג בנוסף ל"אוסמו אדלט" 60 מ"ג שאותו אני לוקח בערב.
יוצא שאחד "טריטייס" 2.5 מ"ג בוקר ואחד 2.5 ו 60 מ"ג אוסמו ערב .
האם יש משהו רע בזה ???
האם ידועה איטרקציה בין "טריטייס" ל"אנפרניל" לטיפול בחרדות ???
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמיפריל
ד''ר אביבית גולן כהן01/12/2007יאיר שלום
התאמת טיפול לאיזון לחץ דם תלויה בעקר בתגובה שלך לטיפול ובאופי המחלה אצלך.
אצל כל אחד נדרש מינון אחר של תרופות, תדירות שונה של טיפול ושילוב שונה של מספר תרופות.
לכן ההכרות של רופאת המשפחה שלך עם מאפייני המחלה אצלך תאפשר התאמת מינון ותדירות הרלוונטיים למקרה הספציפי שלך.
עיינתי שוב בספרות הרפואית ולא מצאתי בעיתיות בשילוב רמיפריל עם אנפראניל.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמיפריל -- תודה רבה --
יאיר01/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)