שלשול???? אשמח לתשובה ברורה ומהירה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשול???? אשמח לתשובה ברורה ומהירה.
    תות
    23/11/2010

לפני חודש לקיתי בוירוס ממש חזק בקיבה, ושלשלתי מספר ימים, ומאז כל פעם זה נעלם לכמה ימים וחוזר שוב, אבל כל פעם ברמה יותר קלה....
    כרגע יש לי בערך בין 2-4 יציאות ביום כשהיציאה היא לא מיימית אלא או כמו עיסה (סליחה על התיאור....) או חתיכות קטנות, והבטן יחסית רגועה (יש הרבה גזים, אבל תמיד סבלתי מגזים)
    האם זה נחשב שאני משלשלת? אני צריכה לדאוג?
    מרגישה באופן כללי מעולה ויש תאבון טוב....אוכלת נורמלי לגבי, רק הפחתתי בינתיים מוצרי חלב (כיון שנאמר לי פה בפורום שיכול להיות שנשארה לי רגישות בקיבה.)
    (הקרובים אלי טוענים שבגלל שאני לחוצה יש לי קיבה עצבנית...זה נשמע ככה לפי התיאור....)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלשול???? אשמח לתשובה ברורה ומהירה. - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    24/11/2010

שלום תות
    החיים לא פשוטים!
    פעמים רבות אכן מערכת העיכול חוזרת לאט למצבה הרגיל ואם יש בינתיים מתח, לחץ וקיבה עצבנית, טבעי שהתהליך יתארך עוד יותר.
    הייתי מציע להמשיך בהמנעות מחלב ומוצריו ולהרבות במאכלים עוצרים כמו אורז, תפוחי עץ ובננות
    לבריאות ומקווה שמספיק ברור ומהיר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.....ועוד חידוד קטן אם אפשר....

תות
    24/11/2010

האם אתה רואה כאן סיבה לדאגה או ללחץ מיותר?
    אני מרגישה ממש מעולה, רק יוצאת לשרותים כמה פעמים ביום (כשאני רגילה פעם ביום)
    אני טיפוס ממש לחוץ אפילו הופוכונדרי.....ואני כבר חיה בדמיונות....
    הייתי שמחה לקצת רוגע....
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו