מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בחזה - מאד מטרידיםרואי01/12/2010
שלום רב, אני בן 31 בריא בדרך כלל. לפני ארבעה ימים הופיעו לי כאבים בחזה שהקרינו ליד וללסת התחתונה, נשלחתי למיון לבירור על אירוע לבבי והתגלה שלא מדובר בלב. אחרי כל השמחה שלא מדובר באירוע לבבי, אני כבר 3 ימים נוספים עם כאבים בחזה, בעיקר בזמן נשימות עמוקות. לקחתי אקמול ואח"כ אופטלגין והם לא עוזרים כלל. לאחר פניה נוספת לרופא קיבלתי נקסין 250מג' פעמיים ביום. גם זה לא עוזר, אפילו לא מפחית את הכאב. אני חושב שעיקר מה שמפריע לי הוא הלחץ במה מדובר, ואף אחד לא יודע להגיד לי לא במיון ולא רופא המשפחה. אשמח לדעת אם יש לזה הסבר, ואיך אפשר לטפל בזה? אפילו איפה כדאי לברר יעזור בשלב הזה. המון תודות מראש, רואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה - מאד מטרידים - תגובה
ד''ר יעל כוכבי02/12/2010שלום לך,
נראה שמדובר בכאבים שמקורם בשרירים או בעצמות. התופעה שכיחה ולא מסוכנת.
לחץ בהחלט יכול לתרום לבעיה.
נסה לחשוב בשקט עם עצמך או בקול עם מישהו שאתה סומך עליו, או לכתוב לעצמך,
למה זה כל כך מלחיץ אותך, ממה אתה חושש, מה זה מזכיר לך וכו'
תוכל גם לשתף אותנו בפורום .
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה!
רואי02/12/2010אני בהחלט אנסה לבחון את זה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים באיזור החזה
א01/05/2011יש לי כאבים באיזו החזה זה כבר תקופה של חודש וחצי וזה מאוד מטריד כי כמה שאני מנסה להדחיק את הכאב זה מבהיל יותר מיום ליום הכאבים מתחזקים וקשה מאוד להתמודד אם זה,מה ניתן לעשות בנדוןן??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)