מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעול - פעולת מעיים - חרדהאברהם06/12/2010
לילה טוב,
הלילה לפני שהלכתי לישון ביצעתי מספר פעולות כמו לעלות קומה ולרדת פעמיים ולהזיז מספר חפצים.
שנכנסתי למיטה הרגשתי נשימות מהירות ושטחיות והייתי מרוכז רק בהן (הייתי ער לנשימות שלי).
לאחר מספר דקות יצאתי מהמיטה והרגשתי צורך בפעילות מעיים שהיתה מאוד רכה כאשר דקה שתיים לאחר תחילת פעילות המעיים התחלתי להשתעל די חזק כולל יריקת ליחה ומספר פעמים אף פליטה של ליחה רבה יחסית.
הליחה היתה שקופה ובחלקה לבנה מבועיות אויר רבות, כמו-כן הליחה היתה מאוד צמיגה (כמו ג'לי).
בהמשך הרגשתי כאילו אני הולך להתעלף או לאבד עשתונות.
השיעול נמשך כ-10 דקות והחל לפחות כולל ההרגשה הרעה כאשר הכל התחלף בעייפות גדולה.
מאחר וקרה לי מספר פעמים שהיתה לי חולשה שמשולבת עם שיעול ופעילות מעיים - רציתי לדעת האם יש קשר בין כל הסימנים ?
מה נראה שגורם לתופעות האלה ? היתכן כי מדובר בהתקף חרדה ?
מה ניתן לעשות ולוודא שאכן מדובר רק בהתקף חרדה ? (אם אכן זו הסיבה).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול - פעולת מעיים - חרדה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית06/12/2010שלום אברהם
זו בהחלט יכולה להיות התבטאות גופנית של חרדה
אינני יודע אם אתה מקבל טיפול לנושא (מומלץ) בכל מקרה פעילות גופנית יכולה לעזור ולמנוע התקפים כאלו - אך מומלצת פעילות מתמשכת מאותו סוג כמו הליכה של 20-40 דקות רציפה וכד'
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)