מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי חזהשירי10/12/2010
שלום רב אני בת 27 מזה שבועעים יש לי כאבי חזה חזקים בהתחלה הפריעו לי בנשימה עמוקה ונשימה רגילה. נשלחתי למיון ביום שלישי עשו לי בדיקות דם יצא תקין ללב לכבד להכל, אמרו לי שאולי וירוס או נתפס לי השרירים. היום שישי בערב לא יכלתי לישון בכלל כי הכאבי החזה הזה מקרינים לצד שמאל ליד עד ברגל שמאל. עכשיו לא יכולה בקושי לדבר וגם אוכל ושתיה מפריע לי מאוד אני שותה אקמול לא עוזר ואופטלגין לא עוזר גם. שמתי השבת באחר הצוהריים ולטרן אולי הם צודקים שנתפס לי השרירים ולא עוזר בכלל ולא מכל אליי. ועכשיו אמא שמה לי בקבוק חם על החזה וגם לא מקל על הכאבים מה לעשות. נא עזרו לי אני מפחדת שאולי יש לי בעיה כי אבא עבר אירוע מוחי ולי גם כואב חצי גוף שמאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי חזה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי10/12/2010שלום , שירי
אכן נראה שמדובר בכאב ממקור שריר. ארוע מוחי לא מתבטא בד"כ בכאב מהסוג שאת מתארת. את יכולה לבקש מהרופא שלך נוגד כאב חזק יותר . גם פעילות גופנית יכולה לעזור, פיזיותרפיה ורפואה אלטרנטיבית.
והכי חשוב- להירגע.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)