כאבי חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי חזה
    שירי
    10/12/2010

שלום רב אני בת 27 מזה שבועעים יש לי כאבי חזה חזקים בהתחלה הפריעו לי בנשימה עמוקה ונשימה רגילה. נשלחתי למיון ביום שלישי עשו לי בדיקות דם יצא תקין ללב לכבד להכל, אמרו לי שאולי וירוס או נתפס לי השרירים. היום שישי בערב לא יכלתי לישון בכלל כי הכאבי החזה הזה מקרינים לצד שמאל ליד עד ברגל שמאל. עכשיו לא יכולה בקושי לדבר וגם אוכל ושתיה מפריע לי מאוד אני שותה אקמול לא עוזר ואופטלגין לא עוזר גם. שמתי השבת באחר הצוהריים ולטרן אולי הם צודקים שנתפס לי השרירים ולא עוזר בכלל ולא מכל אליי. ועכשיו אמא שמה לי בקבוק חם על החזה וגם לא מקל על הכאבים מה לעשות. נא עזרו לי אני מפחדת שאולי יש לי בעיה כי אבא עבר אירוע מוחי ולי גם כואב חצי גוף שמאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי חזה

הוספת תגובה

• כאבי חזה - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    10/12/2010

שלום , שירי
    אכן נראה שמדובר בכאב ממקור שריר. ארוע מוחי לא מתבטא בד"כ בכאב מהסוג שאת מתארת. את יכולה לבקש מהרופא שלך נוגד כאב חזק יותר . גם פעילות גופנית יכולה לעזור, פיזיותרפיה ורפואה אלטרנטיבית.
    והכי חשוב- להירגע.
    בברכת בריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו