מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיהוםאלון ש.11/12/2010
שלום
אני בחור בן 35 בריא בדרך כלל. לפני 4 חודשים צ'ק אפ תקופתי מהביטוח והכל תקין. בכושר מצוין.
ביום חמישי בצהריים תוך כדי שיחת טלפון רגועה הרגשתי פתאום
שהכל מסתובב. זה היה די מפחיד. הלכתי לשבת על הספה ואז אחרי 2דקות הרגשתי חום בחזה ותחושה כאילו עומד להתעלף.
הדופק היה גבוה מדדתי כ 140 פעימות בדקה.
אחרי רבע שעה זה השתפר אבל ליתר בטחון נסעתי עם אשתי לחדר מיון מחשש שאולי זה משהו בלב.
בבדיקת האק"ג ובדיקת הדם הכל היה תקין. לא היה חום.
הרופא אמר שזה לא משהו בעייתי ושחרר אותי.
הרגשתי טוב ביומיים האחרונים.
בשחרור האחות קראה לי להוציא את הפלסטיק שהיה מחובר ליד מבדיקת הדם. ראיתי אותה משוחחת בטלפון והיא לקחה צמר גפן והניחה אותו על הדלפק במיון שכולם נשענים עליו. שוחחה כמה דקות בטלפון ותוך כדי הצמר גפן היה על הדלפק וגם שיחקה איתו ביד ואז כמו שהוא בלי חיטוי שמה לי אותו תוך כדי שיחת סלולר והוציאה את הפלסטיק. הצמר גפן לחץ על הדם שקצת יצא.
חוסר הסטריליות קצת הטרידה אותי אבל לא חשבתי על זה מאז.
היום אחה"צ, 48 שעות אחרי, התחיל לי כאב חד בבית שחי השמאלי ( ורק שם ) כואב לי בבית שחי אם אני מזיז את היד וכואב לגעת בבית השחי. ביד ימין את הבעיה הזאת. אין חום. אין לי שטפי דם לאורך היד איפה שבדיקת הדם בוצעה. לא רואים "כחול".
תמיד אומרים שבבתי חולים יש זיהומים וחיידקים עמידים אז אני חושש מזה.
האם זה יכול להיות סימן לזיהום כללי בעקבות הצמר גפן הלא מחוטא שנגע בדם שלי? יכול להיות שהזיהום מתחיל ביד שמאל של הבדיקה ובהמשך יטפס לכל הגוף?
העובדה שזה רק ביד שמאל מעידה שזה זיהום כללי או משהו מקומי?
מה הסיכוי שזה משהו חמור?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום - תגובה
ד''ר יעל כוכבי13/12/2010שלום לך,
כשמדברים על זיהומים בבתי חולים מתייחסים בד"כ לאלה הפוגעים בחולים שמאושפזים לזמן רב ומצונררים וגם יש להם עמידות לכל מיני אנטיביוטיקה מסיבות שונות.
כדאי לבדוק אם יש לך בלוטת לימפה מוגדלת בבית השכי.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)