מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרהיעלה13/12/2010
שאלתי פה לפני כמה ימים על רנין בפלסמה שיצא מעט גבוה אני מעתיקה את השאלה:
שלום
בת 32 ברקע לופוס וקרישיות יתר ( וסכרת קשה שהייתה במשך 4 שנים בעקבות סטרואידים, טופלה במשאבה ונעלמה לאחר ירידה דרסטית במשקל- כרגע ללא כל טיפול). נשלחתי על ידי האנדוקרינולוג למספר בדיקות בינהם: PL RENIN ACTIVITY והתוצאה יצאה קצת גבוה ( טווח הנורמה הוא מ 0.2-2.8 ולי יצא 2.96). האם זה מעיד חס וחלילה על בעייה כליתית הנובעת מהלופוס? האם ערך זה בכלל משמעותי ומה ניתן לעשות בנידון? ( לציין שקראטינין בדם תקין וגם איסוף שתן למקרואלבומין וקריאטינין תקינים אך לא נעשה איסוף שתן לפרוטאין)
בתודה מראש
שיר
היום קבלתי תשובות של איסוף שתן שעשיתי עם חומצה ורשום NORMETANEPHRIN - 444 . למטה רשום בהערות 5-800 hypertensive. אם הבנתי נכון אז הבדיקה ממש לא תקינה האם זה גם קשור לגוש שומני שהתגלה אצלי באדרנל שנה שעברה בבדיקת PET CT ?לגבי המטנפרין רשום- לא ניתן לחישוב. מה זה אומר? האם יש לי בעייה חמורה? אני מצטערת שאני מנדנדת פשוט התור שלי לאנדו הוא רק בסוף החודש ואני בלחץ
תודה על כל העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי16/12/2010שלום שיר,
כבר עניתי לך לגבי הרנין- ראי בעבר.
לפי הבנתי בדיקת המטנפרינים שלך תקינה, אבל ליתר בטחון תתיעצי עם רופא המשפחה שיכול לראות את כל התמונה .
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)