כאבי פרקים, אישפוז ובדיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי פרקים, אישפוז ובדיקות
    יעלה
    30/12/2010

שלום
    אתמול פניתי למיון עקב כאבי פרקים קשים ביותר עד קושי בהליכה ללא נפיחות או אודם ( ברקע לופוס, קרישיות יתר) ולאחר שזריקת וולטרן במוקד לא עזרה. אושפזתי אך לבקשתי שוחררתי היום עם מרשם לפרקוסט שעזר לי מאוד אך גם מוטט אותי. חלק מבדיקות הדם נראות לי לא תקינות ואשמח לעזרה בנושא עד שאלך לראומטולוג. הבדיקות שיצאו מטווח הנורמה הם: המוגלובין 11.6
    BILT-B שיצא מעט נמוך ( 0.21 כשהטווחים הם בין 0.3-1.2)
    CK-B שיצא מאוד גבוה ( 457 כשהטווחים הם בין 0-170)
    CR-B מעט גבוה ( 1.02 כשהטווח הוא בין 0.5- 0.9)
    CRP - 11 ( הנורמה עד 5 )
    TSH-B 5.150 ( הנורמה בין 0.27-4.2).

סי ר פי גבוה לא חדש לי אך יש עלייה אצלי, מדוע ה CPK כל כך גבוה? מה זה CRB ? ומדוע ה TSH שלי גבוה ( כל הבדיקות במהלך השנים לבלוטה היו תקינות). האם יש קשר בין הממצאים הנ"ל לכאבי הרקים החמורים שלי?
    לציין גם שנעשה צילום חזה- תקין וא.ק.ג שהראה על היפוך גלי T ב- v1-v3
    אשמח לעזרה וסליחה על ריבוי השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי פרקים, אישפוז ובדיקות - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    30/12/2010

שלום שיר
    אינך צריכה להתנצל על ריבוי השאלות - זה בוודאי מלחיץ אותך קשות להתמודד גם עם כאבים ומחלה לא פשוטה וגם עם בעית ידע ברפואה (פרוש תוצאות בדיקות וכד')
    לצערי, ככל שהתמונה מסובכת יותר, כך גם התשובות לא פשוטות ולא חד משמעיות.
    תפקיד הרופא שלך, אם בבית החולים ואם במרפאה לאסוף את כל הנתונים ולפי התמונה הקלינית, הבדיקה, ולבסוף רק בדיקות הדם לייעץ לך מה לעשות.
    פורום באינטרנט אינו מסוגל לעשות זאת ועלול להסיט אותך למחוזות לא נכונים.
    מצטער, אך אני רוצה בטובתך
    לבריאות וברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו