בעיה שקיימת הרבה זמן ללא פתרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה שקיימת הרבה זמן ללא פתרון
    יצחק
    09/01/2011

שלום..
    אני כבר הרבה מאוד זמן(מעל ל10 שנים) סובל מכמה תסמינים, שאני לא מצליח לאבחן אותם .
    הייתי אצל מס' רופאים והם אומרים לי שלא נראה להם שיש בעיה אבל אני עדיין סובל.

ביקרתי אצל : מומחה כלידם, אנדוקרינולוג, אורולוג.

*אני מרגיש שחם כל הזמן, לא משנה באיזה מזג אוויר, כמובן שכשחם בחוץ חם לי הרבה יותר מהנורמה(אנשים אחרים סביבי אומרים לי שאני פולט חום), עכשיו זה מתבטא בהזעת יתר, רק שמקורה בהרגשה של החום שאני מרגיש.(כמובן שזה נהיה מוגזם כאשר אני בלחץ, אבל זה בנוסף).

* אני ישן מעט וקל מאוד, אני חייב חושך מוחלט בשביל להירדם. אני קם מוקדם בבוקר לא משנה מתי אני הלכתי לישון.

* יש לי תנודות של מהירות במשקל שאני מעלה או מוריד.5- 7 שבוע-שבועיים.

הבעיה שהכי מפריעה לי היא החום!! זה מפריע בכל אספקט בחיים שלי, בעבודה, חיי חברה, יחסים זוגיים, הכל, ואני בטוח שזה פשוט הזעת יתר, זה חום לא נורמלי שאני מרגיש.

בבקשה אם יש לכם איזו שהי תובנה לגבי המצב שלי תחזרו אליי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה שקיימת הרבה זמן ללא פתרון - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    09/01/2011

שלום רב
    כאשר רופאים אומרים שאין בעיה, הם מתכוונים לרוב שאין בעיה בעלת פתולוגיה מוכרת כמו למשל "פעילות יתר של בלוטת התריס" וכד'
    זה לא אומר שאתה לא סובל מתופעות מסוימות כמו אלו שהזכרת
    יש לבדוק כיצד אתה יכול לשנות את סביבת הקיום שלך כך שתתאים לך באופן מירבי, מכיוון שאין תרופות או ניתוח שיכולים לעשות זאת
    מקווה שהועלתי במשהו...
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו