אפנדציט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפנדציט
    ניר
    18/01/2011

שלום ד"ר אני מקווה שהנושא מתאים לפה.
    אני בן 20
    לפני חודש וחצי עברתי ניתוח אפנדציט וההחלמה הייתה טובה לקח לי 3 שבועות עד שהכאבים חלפו, היום שיחקתי כדורגל בשכונה ניתרתי גבוה והרגשתי מתיחה במקום של הניתוח מצד ימין איפה שהיה האפנדציט, באותה דקה הרגשתי קצת כאבים כמו בשבועיים אחרי הניתוח ועכשיו מספר שעות אחרי ה"מתיחה" אני מרגיש קצת כאבים במקום במיוחד שאני מותח את הגוף כלפי מעלה.

מה לעשות? האם זה טבעי? צריך קצת עזרה מקווה שהבנתם אותי

תודה רבה ד"ר שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפנדציט

הוספת תגובה

• אפנדציט - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    18/01/2011

שלום לך,
    יתכנו כאבים במקום הניתוח כמו שתארת.
    בד"כ אין בכך שום סכנה.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפנדציט כמה גימלים?

עידן
    24/01/2011

שלום אני חייל הברתי ניתוח אפנדצית לפני שבוע.כיום עוד סובל מכאבים חזקים הרופא אמר לי לחזור אלב לאחר שבועים שיוריד לי את הסיקות שיתם או חיבר לי את החורים כמו תפרים..השאלה שלי לאחר שאני יגיע עלב או יהריך לי את הגימלים עם הדין כואב לי או שמה איזה פטור או יכול לתת לי.....מה זה אומר שלאחר שהוא מוריד לי את הקליפסים אני חוזר לשרות רגיל זאות השאלה שלי???מבקש תשובה בבקשה..???????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפנדציט כמה גימלים? - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    25/01/2011

שלום לך,
    אני לא עובדת במערכת צבאית וקשה לי לענות לך לגבי גימלים.
    ההתייחסות צריכה להיות פרטנית: לפי סוג הניתוח וההחלמה שלך.
    נראה לי הגיוני שתמנע ממאמץ לפחות 3 שבועות לאחר הניתוח.
    החלמה מהירה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חוזרת על הפנדצית

עידן
    26/01/2011

הרופא שניתח אותי או רופא אזרחי לכול דבר שניתח אותי ברמבם.השאלה שלי לאחר שאני יגיע אלב לביקורת עם יש לי עדין כאבים או רשי לתת לי עוד מנוחה בבית.ובלי שום קשר איזה פטורים או יכול לתת לי להכל עלי בשרות באתם לכאבים.???ושלא היה עם נפוח לי בפתח שמימנו או אוצי לי את הפנדצית וכואב לי שמע זה נורמלי שהיה ככה או שזה מוגלה או זיום???? מבקש ליתיחס לכול השאלות בבקשה אני בסהכ חייל טוב שאוהב את הצבא... תודה והמשך יום טוב ואתם הרופים עושים הבודת קודש נישאר כוח.... חשוב לצין שהברתי ניתוך פנדיצית שעושים בוא 3 חורים במקומות שונים בבתן זה הוקורסקופיה כזה ככה אמרו לי... תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חוזרת על הפנדצית - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    28/01/2011

שלום לך,
    הרופא יכול להמליץ על מנוחה, בהתאם למצבך.
    אודם או הפרשה יכולים להעיד על דלקת או זיהום, כדאי לבדוק
    בברכת בריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו