מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אריתרו טבע 250-דחוף!טל31/01/2011
שלום..
ביום שבת קיבלתי את האנטיביוטיקה אריתרו טבע 250 מ"ל (למרות שאני רגישה למוקסיפן)
התחלתי לקחת אותם בראשון בבוקר...הצלחתי לקחת רק 2 כדורים במהלך היום, וכדור נוסף ב-5 בבוקר...
יום אחרי (שני) לקחתי עוד כדור בצהריים.
אני אמורה לקחת 4 ביום. יש לי בעיה עם בליעת כדורים ולכן אני חוצה אותם..
רציתי לשאול מה ההשלכות של אי לקיחת הכדורים בצורה מסודרת+ חצייתם? אני יודעת שאסור לחצות אותם..זה כזה נורא?
בנוסף....האם הגיוני שהכדורים יעשו לי כאבי בטן כמו לפני מחזור?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובנוסף...
טל31/01/2011אני נוטלת גלולות..מה ההשלכות? האם זה יכול לגרום לכאבי בטן שציינתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף... - תגובה
ד''ר יעל כוכבי31/01/2011כל אנטיביוטיקה יכולה לפגוע ביעילות הגלולות.
כאבי הבטן יכולים להיות קשורים לכך או לא (תופעת לואי בדרכי העכול).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריתרו טבע 250-דחוף! - תגובה
ד''ר יעל כוכבי31/01/2011שלום לך,
אינני יודעת לאיזו אבחנה ניתנו לך הכדורים.
תרופות מהקבוצה הזו אכן ניתנות לאנשים רגישים לפניצילין.
נטילה לא מסודרת של אנטיביוטיקה עלולה לגרום לפיתוח זני חיידקים עמידים.
חציית כדור שלא לפי ההוראות, פוגמת בספיגתו .
אכן יתכנו כאבי בטן מתרופה זו.
אני ממליצה לך לגשת לרופא שלך לבקש טיפול תחליפי.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה..
טל01/02/2011לגבי הגלולות-הרופא דוקא אמר שזה לא פוגע...בכל מקרה זה בסדר שאמשיך לקחת גלולות? להפסיק?
האם כאבי בטן באזור הבטן התחתונה גם קשורים לאנטיביוטיקה? יש לי כאבים כמו של לפני מחזור.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה.. - תגובה
ד''ר יעל כוכבי02/02/2011שלום לך,
תמשיכי לקחת גלולות, אבל תהיי מודעת לכך שהאנטיביוטיקה פוגעת ביעילותן כך שיש צורך להשתמש באמצעי מניעה נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)