מכת ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכת ראש
    טלי
    01/02/2011

שלום רב,
    חטפתי לפני כשלוש שעות מכה חזקה בראש (יותר לכיוון צד ימיןשל הראש)מדלת הפריזר (התכופפתי למקרר והדלת של הפריזר היתה פתוחה מעלי ומבלי משים כשהתרוממתי חטפתי את המכה. חשתי כאב מקומי חזק שאמנם הלך והמתמתן אך עדיין אני חשה רגישות באזור. לגבי בחילות - קשה לי לומר בודאות כי יש לי נטייה לרפלקסים סביב תנודות הומונליות. שתי שאלות לי: האם יתכן שנגרם ליי נזק מוחי בלתי הפיך. ושאלה נוספת: יש לי תור לעיסוי מחר, הכולל עיסוי בצוואר ובראש - העיסוי כולל לחיצות חזקות (חזקות-נעימות) בראש, האם זה בעייתי לאור המכה שחטפתי. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכת ראש

הוספת תגובה

• מכת ראש - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    02/02/2011

שלום לך,
    נזק בלתי הפיך למח בד"כ נגרם לאחר תאונות קשות , עם פגיעה נוירולוגית ניכרת.
    לגבי העיסוי- אינני יודעת מאיזה סוג ולאיזו מטרה- יש סוגים שיועילו ויש שלא- כדאי להתיעץ עם המעסה.
    בברכת בריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

טלי
    02/02/2011

תודה על התשובה אך האם העיוסי יכול להזיק?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו