מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת מאודeti15/12/2007
שלום אני בת 36 נשואה ואמא ל3 יש לי תסמונת קרטגנר סינדרום
אני בדרך כלל בריאה לפניי חודשיים מתוך שינה הרגשתי כאבים בחזה שהקרינו ליד ולגב לא התיחסתי כי עד הבוקר זה עבר אותם סימפטומים התחילו להופיע במאמץ לכן החלטתי לפנות לרופא נשלחתי לבדיקת מאמץ אחריי 74 שניות ירד לי לחץ הדם והתעלפתי בעקבות זה אושפזתי בבית חולים למשך 10 ימים בטיפול נמרץ לב שם ערכו את כל הבדיקות הנדרשות ללב הכל יצא תקין אבל שוחררתי עם כל הסימפטומים ללא הבחנה פניתי כמעט לכל הפורומים ואין מענה פניתי לרופא המשפחה ואמר שאין יותר מה לבדוק אם הלב בסדר אם כן למה אני מתעייפת מהר למה קוצר נשימה בזמן מאמץ למ כאביי רגליים איומים ירידת לחץ דם פתאומית ועלייה בדופק המון סימניי שאלה ????? מה עליי לעשות לאן לפנות האם יכול להיות שאני סובלת ממחלת הנשיקה ? אני מיואשת ומתוסכלת הייתי אישה מאוד פעילה ועכשיו אין לי כח לעשות כלום מה שיותר מעיק עליי
בבקשה עזרהההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי15/12/2007קוצר נשימה במאמץ מחייב לבדוק היטב לא רק את הלב אלא גם את הריאות ותפקודן. כמו כן יש לשלול אנמיה וחוסר ברזל. עייפות וירידות לחץ דם עלולות לקרות בהפרעות הורמונליות שונות כגון תת פעילות התריס, או תת פעילות יותרת הכליה. מחלת הנשיקה בד"כ כרוכה בחום גבוה, אולם אין שום בעיה לבדוק בדם שאלת זיהום בוירוסי מחלת הנשיקה. לא נוכל במסגרת זו להחליף את רופא המשפחה אולם אם אכן נעשו או יעשו כל הבדיקות ואין ממצא כלשהוא, יש מקום לחשוב על תסמונת החולשה הכרונית CHRONIC FATIGUE SYNDROME. כמו כן מצבים רגשיים כגון מתח לחץ או דכאון עלולים להתבטא בהרגשות כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)