מה יש לי?????????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יש לי?????????
    אוראל
    11/02/2011

אני בת 32 4 ילדים אחרון לפני חצי שנה ביום שני התעלפתי בעבודה לא איבדתי הכרה (אני חושבת) חשתי מעין חוסר שיווי משקל ותחושה של כבדות בגוף שאיני מסוגלת לעמוד . בבוקר למחרת שוב תחושה של מעין סחרחורת פניתי למיון ובכניסה התעלפתי שוב... ביום חמישי שוב זה חזר על עצמו.. תחושה שהרגלים לא מחזיקות והגוף כבד יחד עם טשטוש בראיה כאילו כל החדר זז...
    במיון נתנו לי סנטרון ועשו אקג סוכר לחץ דם ובדיקות דם בסיסיות והכל תקין... אני בלחץ מזה שאני לא יודעת מה יש לי.. אני יושבת ואני יודעת שאם אצא החוצה ואלך אני אפול אני מרגישה זאת בראש ובעניים... אשמח לחוות דעתך המקצועית.. יש מצב ? שזה סמפטומים של לחץ...?
    תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יש לי?????????

הוספת תגובה

• מה יש לי????????? - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    11/02/2011

שלום לך,
    נראה לי שיש לך סחרחורת תנוחתית , שיכולה להיות ביטוי למחלה וירלית. האם יש גם בחילה
    וטינטון? (זימזום באוזן?)
    זה סימפטום מפחיד למדי , אבל בד"כ לא מסוכן ועובר.
    לחץ כמובן עלול להחמיר כל דבר.
    אם זה נמשך, כדאי להתיעץ עם רופא אא"ג ונוירולוג.יש גם טיפול יותר ספיציפי מסטונרון.
    בברכת בריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו