מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    גלית
    12/02/2011

שלום רב.
    אני בת 38 אחרי לידה רביעית. ילדתי לפני ארבעה וחצי חודשים. סלתי בעבר מחרדות וטופלתי . מהלך ההריון ללא טיפול תרופתי. התחילו חרדות בהריון שהתגברו אחרי הלידה ולכן אחרי 6 שבועות הפסקתי להניק.חזרתי לקחת סימבלתה שעזרה לי בעבר גם לחרדות וגם לפרקים אך אחרי 3 שבועות רופא המשפחה המליץ לי על ציפרלקס. הציפרלקס עשה לי רע מאוד כולל חרדות קשות מאוד וכו' ואחרי חודשיים אמר לי לחזור לסימבלתה. כרגע אני 4 שבועות עם סימבלתה ואין שיפור, להיפך אני מרגישה שמבחינה בריאותית המצב מדרדר. (אין לי חרדות רציניות). כחודשיים אחרי הלידה החלה עיפות קשה, חולשה, סחרחורות, הרגשת אניה, הזעות לילה קשות, נשירת שיער קשה שלא היתה לי בשום הריון קודם, כאבים בגוף בפרקים, בעצמות,פצעים בפה. רופא המשפחה שלך אותי לבדיקות מקיפות והן יצאו תקינות. בנוסף שלח אותי לצילום חזה שהיה תקין ואולטרסאונד בטן שהיה תקין. אני כל הזמן בחרדות ולא מוצאת מנוחה. כל הזמן דואגת מה יש לי שאולי הרופאים פיספסו משהו ואני לא יכולה לחיות כמו שצריך ולהנות מהילדים.
    אני קוראת באינטרנט ומפחדת ממה שאני מרגישה אבל לא יודעים מה יש. הלכתי לרופא נוסף בכיר והוא אמר שאני בריאה אבל אני לא מרגישה ככה. אני קמה פעמיים בלילה להחליף בגדים וזה יום יום כבר חודשייים וחצי.
    חשבתי בהתחלה שזה מהכדורים אבל זה התחיל עם הציפרלקס והרופא אמר שלא יכול להיות מהכדורים. אני מתחילה להתיאש . מה יש לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    12/02/2011

שלום גלית
    התמונה שאת מתארת בכללותה יכולה להתאים למצב של דכאון לאחר לידה. יתכן שאת זקוקה לתרופה שונה מהציפרלקס או הסימבלטה ובנוסף גם טיפול בשיחות. מציע שתפני בענין זה לרופא המשפחה או לבריאות הנפש של הקופה
    לבריאות ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו