תרופות פסיכיאטריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות פסיכיאטריות
    מיקי
    18/02/2011

בוקר טוב,
    עברתי ארוע גדול לפני 8 חודשים.
    הוצאת גידול שפיר מהמח - פרולקטינומה. אני בן 33. מבחינה הורמונלית אני במעקב אצל אנדוקרינולוג. תודה לאל מתקדם בכיוון הריצוי. נכון לאתמול הפסיר לי את התרופה שצרכתי (פרנידזון אותה לקחתי במשך 8 חודשים)
    כחצי שנה אני עם סחרחורות, עייפות, מסטוליות. האנדוקרינולוג לא חושב שזה בעקבות אי איזון הורמנולי היות ולדבריו אני מתקדם יפה...לערכים הרצויים.

בעיצה אחת עם הפסיכולוגית שלי צרכתי לוסטרל במשך 3 חודשים עד שהחלו לי תופעות לוואי קשות ובתאום עם הפסיכיאר הפסקתי ליטול את התרופה.

אני ממש בדילמה האם להמשיך לתרופה הבאה שקיבלתי ממנו פריזמה.

עם סיום לקיחת הלוסטרל חזרתי לסחרורחות ולעייפות (במשך 3 חודשים בעיות אלו "נפתרו").
    1. רציתי לשמוע את דעתכם בנושא תרופת אלו.
    2. אני מחפש אפיקים אחרים של רפואה אלטרנטיבית...
    3. הסתובבתי אצל אינסופר רופאים בחצי השנה האחרונה:נוירולוג,המנתח שניתח אותי, פסיכולוג, פסיכיאטר והאנדוקרינולוג. כמעט כולם בדיעה אחת כי ההרגשה הרעה שלי היא בגלל פוסט טראומה ופחות בגלל אי איזון הורמונלי.
    אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

* הלכתי לכיוון של הומופאתיה לפני מס' ימים. קבלתי דיאטה לשוב ימים להוציא רעלים מהגוף ותוספות מזון.

לסיכום המייל הארוך שלי, אני רוצה לעמוד על הרגליים!
    הניתוח + התופעות שבאו איתו משגעות אותי

בברכה,
    אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות פסיכיאטריות

הוספת תגובה

• תרופות פסיכיאטריות - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    18/02/2011

שלום לך,
    נראה לי שהשכלת להגיע לכל המטפלים הרלבנטיים.
    לאחר ניתוח כזה, באמת יש צורך באיזון הורמונלי, יתכן שיש מרכיב חרדתי- פוסטטראומטי, כי כפי שציינת, עברת משהו גדול, אבל בעצם עברת.. גם לרפואה אלטרנטיבית יכולה להית השפעה מטיבה, ובעיקר לזמן.
    בברכת בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מיקי
    20/02/2011

ראשית תודה,
    שנית, הייתי שמח לדעת מה דעתך כרופאת משפחה על תרופות פסיכיאטריות מהסוג שציינתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו