התקררויות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקררויות חוזרות
    דודי
    27/02/2011

אני בחור בן 27 סובל מהתקררויות חוזרות כרוניות שמשתקות אותי למיטה הרגשה של חולשה חזקה כמו שפעת צמרמורות חזקות קר לי כל הזמן יותר מלשאר הסביבה באופן ניכר כל הזמן צמוד לתנור ומתלבש חם.
    אני גם אסמטי אז במהלך ההמחלה האסטמה מתגברת ונהיה לי קוצר נשימה. לפעמים זה בא עם נזלת ולפעמים לא אבל תמיד תחושה חזקה של חולשה וכאבי שרירים וצמרמורות.
    העניין הזה נמשך כבר כמה שנים הולך ובא ובשנה האחרונה הייתי חולה חצי שנה ברציפות כל פעם מתקרר מחדש בלי יכולת לעשות כלום.
    בקיץ יש הפוגות ויותר טוב ובזמן החורף אני שוב תופס את זה ולא מצליח לצאת כל קור הכי קטן ומתחיל לי סיבוב נוסף של המחלה.
    בבדיקות הדם לאורך כמה שנים הכל יוצא תקין וכל הבדיקות הגופניות תמיד תקינות.
    הייתי אצל מספר רופאים מכל התחומים שלא ידעו איך לעזור לי וגם בתחום האלטרנטיבי ניסיתי הכל אם זה דיקור וצמחי מרפא ונטורפותיה והמואופטיה.
    האם יש לך מה להציע או לאיזה רופא כדאי לי לפנות כי אני כבר מיואש??

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקררויות חוזרות

הוספת תגובה

• התקררויות חוזרות - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    28/02/2011

שלום לך,
    לא ברור לי המושג "התקררויות" , האם מדובר במחלות חום חוזרות?
    האם יש רקע אלרגי לנזלת ולאסטמה?
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקררויות חוזרות

דודי
    28/02/2011

אני מגדיר את זה כסוג של שפעת כזאת יש חולשה חזקה וצמרמורות אין חום.
    ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקררויות חוזרות - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    28/02/2011

שלום דודי
    שוב- יתכן שמדובר במחלות וירליות חוזרות או בתגובה אלרגית.
    אתה יכול לבקש יעוץ של מומחה למחלות זיהומיות ואלרגולוג. במקביל לבדוק מה מצב האסטמה ומה מעורר אותה . אולי טיפול מונע יעיל יותר לאסטמה יעזור לחלק מהסימפטומים.
    האם אתה מעשן?
    בברכת בריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו